UE Cornellà(0–2)FC Barcelona B: Cardona og Mujica sto for kampens eneste scoringer da B-spillerne klatret seg tilbake på topp.
Barca B fikk seg en velfortjent seier mot en tøff motstander i UE Cornellà, og selv om banen var av laber kvalitet så viste Cardona og Mujica seg frem på best mulig vis med hvert sitt mål etter en utrolig lag-prestasjon.

To borte tap

En seier var sterkt nødvendig etter å ha tapt to ganger borte før kampen mot Cornellà, men de reiste seg og leder nå med en 4-poengs margin over Alocoyano, som spiller sin ligakamp i dag. I går viste spillerne seg fra sin beste side, og det blir spennende å se om de kan opprettholde sin nåværende form.

Eksploderte i andreomgang

Førsteomgangen skulle handle om B-laget, og med god kontroll over hjemmelaget så var det overraskende at de gikk målløse inn i garderoben til pause. I andreomgang eksploderte det og B-spillerne fikk med seg to mål og tre velfortjente poeng etter to herlige scoringer av Cardona og Mujica. Sistnevnte med en helfrekk chip over hjemmelaget sin keeper.
Om de nå finsliper på formen, så skal vi ikke se bort i fra at de innhenter flere poeng i sine neste kamper. For nå har de to hjemmekamper mot Gavà og Atlético Levante og der har de en god sjanse til å få fullt hus.