Dagens pressekonferanse skulle handle om mer enn bare søndagens kamp mot Leganes. Også lagets nåværende krise ble dratt opp, og Enrique var rask på avtrekkeren og kunne bekrefte at han ikke vet om han befinner seg i klubben etter sommeren.
Luis Enrique har vært hovedmålet for kritikerne denne sesongen grunnet et ustabilt Barcelona-lag, i kampen mot PSG fikk kritikerne en brutal bekreftelse på tingenes tilstand og Luis Enrique er mer utrygg enn noen gang før.

–Først av alt påvirker ikke kritikken meg, ellers ville jeg ikke hatt mulighet til å være manager for dette laget i nesten tre år. Jeg lytter ikke til hva som blir sagt og jeg prøver å unngå tv-skjermene så mye som mulig. Konsentrerer meg kun om mitt eget arbeid og selv om det er noen som ikke liker det, så vil jeg fortsatt gjøre den samme jobben.

Han ble også spurt om at motgangen klubben har møtt på i det siste forandrer fremtidsutsiktene hans.

–Hva som skjer denne sesongen forandrer ikke mine beslutninger rundt fremtiden. Jeg har enda ikke bestemt meg for noe.

På spørsmål om returen i Champions League, svarer han:

–Det er nesten en måned til neste kamp mot PSG, men jeg tenker på den hele tiden. Det er ikke det vi skal fokusere på nå, for det kommer flere kamper før den tid.

Han fikk også spørsmål om 4-0 tapet og hvorvidt det har påvirket spillerne.

–Vi fikk en hard påkjenning. PSG var sterkere, hurtigere og bedre enn oss og det må vi akseptere, men det er naturlig at spillerne kjenner på nederlaget.

Til slutt presiserer han at sesongen ikke er over og at de fortsatt er å regne med i alle turneringene, selv om den ene er verre enn den andre.

–Vi er fortsatt med i alle turneringer. Selv om vi har blitt rystet av dårlige resultater i CL, så er vi fortsatt å regne med i cupen, hvor vi er i finalen, og liga. Sesongen er ikke over enda.