Når kampen spilles i gang i kjærlighetsbyen på selve valentinsdagen, er man ikke foruten et potensielt forrykende show fra de tre hardbarkede krigerne på topp. Med sin forelskelse i fotballen har de tatt rekorder på rekorder og i kveld kan de putte ytterligere mål på statistikken.
Fem ganger har ballen dundret i nettmasken, fem ganger har PSG måttet plukke ballen ut av nett, fem ganger har motstanderens keeper blitt rundlurt av de tre musketerene. Fem ganger for mye. I kveld kan det bli flere og det tror undertegnede motstanderen vet godt selv.
Om de ikke føler en viss trang til å forsvare byen sin på selve dagen, så ser Barcelona et par smuler bedre ut. Kampen skal fortsatt spilles og oppgaven er enkel; Det beste laget over to kamper går videre til kvartfinale.

Har funnet nettmasken 319 ganger

Tallene lyver ikke og statistikken er ikke til å skjule. Hele 319 ganger har MSN-trioen nettet, siden de først kom i lag. Nå tar de på seg enda en tøff oppgave mot flørtene fra Paris, som på sin side har vært Frankrikes svar på David i den franske ligaen.
Nå skal det hele avgjøres, blir det David eller Goliat? Svaret får du i kveld. Men om man skal tolke ansiktsuttrykkene til Messi, Suarez og Neymar da de landet tidligere i går, bør man som supporter av laget fra Paris være obs på ubekvemmeligheter under kveldens storoppgjør.
Hvem tror du stikker av med seieren?