I morgen kl. 21.00 møtes Barcelona og Atletico igjen til det andre semifinalemøtet i Copa del Rey. Første møtet endte 2-1 til det katalanske storlaget og sjansene for å nå finale er definitivt tilstede etter å ha levert på Vicente Calderon.
Barcelona har et godt utgangspunkt inn mot det andre semifinalemøtet etter å ha gjort sakene sine på Vicente Calderon. Der endte kampen 2-1 i favør Barcelona og de to viktige bortemålene kan vise seg å bli avgjørende for en potensiell finale. I hvert fall har Barcelona hjemmefordel og sjansen for at de klarer å rote bort deres ledelse på Camp Nou er ganske liten, men de er nødt til å stå på for å mestre farlige Atletico.

Busquets og Iniesta tilbake

I følge rapporter er det ventet at Sergio Busquets skal starte kampen, mens Iniesta starter på benken. De har begge fått klarsignal fra legene og kan i teorien starte kampen begge to, men grunnet deres skadeavbrekk ønsker Enrique naturligvis ikke å starte dem begge i en så viktig kamp. Dog er mulighetene tilstede for spilletid og det er alt lagt til rette for.

Hodebry for Enrique

Skadeplagene hos enkelte av spillerne har definitivt vekket hodebry hos Enrique i det siste og det kan ventes at han vil rullere ytterligere på laget foran møtet mot Atletico for å unngå flere komplikasjoner før kampen mot PSG i neste uke.

På vei mot en ny finale

Som regjerende mestere nærmer Barcelona seg enda en finale i Copa del Rey, som de har vunnet de to siste sesongene, og kan også ende opp med å vinne en ny finale om alt går deres vei. Men først retter de blikket mot den andre semifinalen, før vi i morgen får en endelig bekreftelse om de når en ny finale.
Hva? Copa del Rey, semifinale
Hvem? FC Barcelona – Atletico Madrid
Hvor? Camp Nou, Barcelona
Når? Tirsdag, 07.02.17. Kl: 21:00
Hvordan? Viasat Fotball / Viaplay