I morgen står Athletic Bilbao for tur i ligaen og det kan bli en svært viktig og avgjørende kamp for hvordan ligaen ender til slutt. Det er ikke over i morgen, men Real Madrids farlige ledelse kan koste Barcelona dyrt om de ikke får med seg de viktige poengene. Men det har Enrique stor tro på at laget vil klare å skaffe.
Under pressekonferansen uttalte Enrique at Bilbaos høye press kan skape hodebry, men at de likevel er bestemt på å ta tre poeng i morgen. Han var også svært godt fornøyd med at Iniesta, Busquets og Digne er tilbake i trening igjen og håper at de får klarsignal før kampen.

–I teorien er de tilbake i stallen igjen, men mangler klarering til å spille og det håper jeg at de får. I hvert fall er det godt å ha dem tilbake i stallen igjen, for de har vært savnet, ikke bare på treningsfeltet, men også i kampene.

Både Iniesta og Busquets har hatt en delvis lang skadeperiode, mens Digne mistet kampen mot Atletico grunnet en føling i kneet etter Betis-kampen. Nyheten om at alle spillerne kan være klare til kamp allerede i morgen lyder bra i ørene til Enrique, som har hatt nok å tenke på de siste dagene.

–Å spille hver tredje dag er noe som sliter på fysikken og med tanke på at spillerne kun har to dager til restitusjon gjør det enda vanskeligere å holde seg skadefri, men det er noe vi må takle for å ha muligheten til å vinne tre troféer.

innrømmet Enrique.
Men selv om at Barcelona tidvis har slitt med formen, mener Enrique at det er farlig for tittelmotstanderne å avskrive dem nå.

–I La Liga gjelder det å være formsterke og det er ikke der vi har vært i det siste. Vi må strekke oss etter å innhente poeng gjennom vår fotballfilosofi, men at vi skal bli avskrevet nå er feil. Husk på hva som har skjedd tidligere.

Avslutningsvis fikk Enrique spørsmål om hva han mente om at Ronaldinho har gått inn i en ambassadør-rolle, og det hadde han all grunn til å være stolt over.

–Ronaldinho kommer til å bli en fantastisk ambassadør for klubben, ikke bare på grunn av hans tidligere prestasjoner, men også hvem han er som person. Jeg var heldig som fikk spille med han og han var alltid en smilende og glad person som brakte klubben mye glede. Det å hente inn ildsjeler som han er noe som passer Barcelona veldig bra.