Under den tradisjonelle pressekonferansen før kampdag, uttalte Luis Enrique at de er nødt til å opprettholde de gode resultatene fremover for å holde følge med resten av topplagene.

–Vi har definitivt hatt problemer tidligere i sesongen, men nå håper vi på at det snur. Vi er avhengige av at vi er i toppform fremover nå for å ha en mulighet til blande oss inn i tittelkampen.

Han tilføyet også at savnet etter Iniesta er stort, men at fotballspilleren snart er tilbake igjen.

–Det er ingen som er som Iniesta, han er en uerstattelig spiller. Det dreier seg om en liten skade, så han er forhåpentligvis tilbake igjen om kort tid.

Men selv om det er vanskelig å erstatte Iniestas kvaliteter, så var Luis Enrique sikker på at laget han har med seg er slagkraftig nok.

–Jeg har en stor tropp med spillere som kan utfylle de ulike posisjonene både i forsvar og angrep.

Det var ikke bare troppen det skulle handle om, for søndagens motstandere kan by på visse problemer og skape trøbbel i enkelte ledd ifølge Enrique.

–Noen av deres beste kvaliteter er å utnytte sidene og legge inn fra siden, ettersom at de har gode angripere inne i feltet

–Eibar har tiltro til sitt eget system, noe som kan gi oss store problemer med å holde på ballen og finne rom. Det er en grunn til at de ligger på midten av tabellen.