Spanjolen stilte opp på pressekonferansen i godt humør og vel vitende om hvilke kvaliteter de står overfor når de møter Las Palmas.
På spørsmålet om hva han syntes om Las Palmas uttalte han:

–Vi står overfor et lag som spiller på samme måte som vi gjør. De vil ha mest mulig ball og ønsker å bruke ballen til å åpne opp rom og skape sjanser.

Før han også la til:

–Jeg er fan av deres måte å spille på. De er et underholdende og spennende lag.

Las Palmas, som ligger på åttende plass i La Liga, har Europa League i siktet for neste sesong og bare det er et signal om at kampen blir tøff.

–Det vil bli tøft å ta fra dem ballen. Dette er en viktig kamp på hjemmebane og vi må starte å innhente poeng, men deres spillestil vil gjøre det vanskelig.

Avslutningsvis fikk han også spørsmål om Luis Suarez, Real Sociedad og Lionel Messi.

–Hundre mål for klubben. Det er spinnvilt. Det er kun et par spillere i verden som kan måle seg med de tallene. Vi som alltid har hatt tro på han fikk rett.

–Real Sociedad med Eusebio er et godt lag og det vil bli vanskelig å få med seg en seier fra Anoeta, men vi skal selvfølgelig gjøre det vi kan. Vi møter et lag vi har møtt i ligaen, så sånn sett vil det ikke bli annerledes, bare litt tøffere.

–Er det en spiller i verden som ikke trenger å øve på å ta frispark, så er det Messi. Han kan ta frispark fra hvilken som helst vinkel og posisjon. Det er bare en del av hans repetisjon.