Spanjolen møtte pressen etter torsdagens kampforberedelser før kampen mellom Barcelona og Athletic Bilbao, som spilles i morgen kl. 21.15
Hans ord nådde også ut til supporterne når han innledningsvis ba de om å møte opp på stadion og støtte spillerne i morgen.

–Jeg vet hvor mye supporterne betyr for spillerne og lagets suksess. Det er alltid spesielt å spille på Camp Nou og jeg håper den effekten står igjen som en avgjørende faktor for et mulig avansement.

Selv om forrige kamp endte i favør Bilbao, fikk i hvert fall Barca med seg et viktig bortemål.

–Vi går inn i kampen med å ligge under med ett mål, men bortemålet vi fikk med oss var ekstremt viktig. Det gir oss en stor dose selvtillit.

Han sa videre at de fortsatt må fokusere på å gjøre jobben. Han la heller ikke skjul på hvor mye han frykter deres måte å spille på.

–Det vil bli en vanskelig kamp for oss. Athletic Bilbao spiller bra og har like mye lyst til å vinne kampen som det vi har.

–Vi må være effektive og unngå å være upresise i avslutningsfasen. Bilbao er kjent for sitt vanvittig høye press, det må vi løse opp i. Når vi løser det, har vi mulighet til å skape målsjanser.