Mens vi venter på kveldens oppgjør mot Villarreal, gjorde jentene sin lekse mot Levante.
Andressa Alves ga Barcelona en god start på kampen da hun i det 10’minuttet smadret ballen i nettveggen fra fem meters hold. 1-0 og Barcelona klart best mot tabelltreeren.
Derfra dominerte de med både ballbesittelse og lekre vendinger, og det gikk ikke lenge før Mariona og Losada også ville være med på scoringslisten. Godt forsøk fra begge, men de måtte klare seg med ett til pause.
Viste styrke i andreomgang
Andreomgangen startet med forsøk fra begge lag, men ingen var i nærheten av å gjøre noe med resultatet før 72 minutter spilt da Barbára, omringet av Levante-spillere innenfor 16 meteren, la ballen i venstre hjørnet. Spilleren vartet også opp med en nydelig stikk til Jenni Hermoso, som umarkert kunne notere seg med sitt første mål for kvelden.
Garcia(Messi)-magi
Undertegnede måtte finne frem oksygensmasken da Olga Garcia, tydelig inspirert av argentineren, sendte ballen over til Ange Koko som trygt kunne drible seg forbi keeper og notere seg med kveldens desidert vakreste mål. Som om ikke det var nok, så visste ikke undertegnede at Messi og Umtiti hadde signert for damelaget. Dra meg baklengs inn i fuglekassa!
Laget ligger i skrivende stund på en andreplass, kun ett lite poeng bak Atletico.