Det ble en behagelig lørdagskveld for katalanerne i Camp Nous 1500. kamp da tabelljumbo Granada måtte vende slukørret hjem i en treig kamp.
Det som folk trodde kunne bli tidenes overkjøring før kampstart, endte opp med å bli intet annet enn en rolig dag på jobben med lite underholdningsverdi for oss culés. Granada murte målet inne, mens Barça stadig stanget mot den rødstripete muren.

Suárez viste fram gullstøvelen

Rett før kampstart fikk vi se Luis Suárez posere med gullstøvelen for fjorårssesongen som han nylig fikk tildelt. Et minneverdig øyeblikk for både han og fansen.
Til tross for total dominans slet likevel Barcelona med å komme til de store sjansene. Da kampen var halvspilt hadde katalanerne kun to usle skudd på mål hvorav ingen av de var til noe fare for Granada-keeper Ochoa.

Rafinha vekket Camp Nou

Etter hvilen tok det heldigvis ikke lang tid før fotballen fikk fart på sakene. I det 48. minutt stormet Barcelona i angrep og de nesten 83.000 tilreisende kunne føle at målet var på vei. Etter å ha spilt seg inn i boksen havnet ballen til slutt hos Neymar som traff stolpen, ballen fikk en sprett oppover og Rafinha kunne brassesparke inn 1–0.
Etter målet brettet kampen seg litt mer ut, og André Gomes erstattet Denis Suárez i det 71. minutt, men fortsatt ble det ingen festfotball. På den annen side fikk vi se igjen en av våre egne da Seri Samper ble byttet inn i det 77. minutt til jubel blant hjemmefansen.
Like før også Paco Alcácer ble byttet inn til fordel for Suárez, tok Neymar med Granada-forsvaret på en løpetur som endte i frispark for brasilianeren. Frisparket tok Messi, men for andre gang i denne kampen, satte argentineren frisparket i muren. Suárez fikk også en kjempesjanse til å sette inn 2–0 med et hodestøt rett før han ble byttet ut, etter et krem-innlegg av Mascherano, men uruguyaneren satte headingen midt på Ochoa.

Tankene i Manchester?

Med det endte kampen stusselige 1–0, men tre viktige poeng er i lomma for blaugrana. Den mest sannsynlige grunnen er at Champions League-oppgjøret mot Manchester City på Ethiad førstkommende tirsdag, allerede er i hodet på spillerne, og at energien ønskes å spares opp til da.