(Real Sociedad 1 – 0 FC Barcelona): En kamp “alle” visste ville bli vanskelig endte med nok et poengtap for FC Barcelona. Laget har gått fra å lede ligaen med 9 poeng til og nå bare har 3 poeng ned til Atletico Madrid. Her følger vurderingene fra kveldens kamp:
Bravo: 6 Sjanseløs på målet imot etter en god heading av Olazabal. Ellers lite feil fra chileneren.
Alves: 6 Gode innlegg i første omgang, men traff dessverre ikke spikeren noen gang.
Piqué: 7 Slipper litt i markeringen på målet imot. Frisk fremover i andre omgang og er nære å sikre Barcelona ett poeng men det ble med nesten.
Mascherano: 6 Helt ok kamp av Mascherano. Endel feilpasninger tidlig i kampen, ellers solid bakover.
Roberto: 6 Bemerket seg lite de minuttene han fikk spille. Mange gode løp, men få av de som blir plukket opp av hans lagkamerater.
Busquets: 5 Store ballmiss i første omgang, spilte seg derimot opp i andre omgang når det var null prosent angrepsvillighet fra Real Sociedad spillerne.
Arda Turan: 5 Gjorde ikke stort ut av kampen. Fikk nok et gult kort og leverte ikke det som er forventet av han.
Rafinha: 5 Lite synlig gjennom store deler av første omgang. Rusten?
Messi: 5 Hadde flere muligheter til å sette ballen i mål, men dessverre var avslutningene for dårlige. Lusker rundt utpå banen uten interesse for å dra med seg laget i motvind. Trist å se på til tider.
Neymar: 5 Prøvde litt mer enn hva Messi gjorde gjennom kampen. Men litt fiksfakseri er ikke nok til å øke karakteren. Svakt av Brasilianeren.
Munir: 3 Fikk en stor sjanse de første minuttene av kampen. Deretter forsvant Munir, og FC Barcelona spilte med 10 mann på banen (metaforisk sett).

Innbyttere

Iniesta: 8(BB) Det skjedde virkelig noe når Iniesta kom på banen. For en mann med ballen i bena og for noen nydelige pasninger. Kampens beste spiller fra østkystens perle.
Jordi Alba: 7 Legger stort press på venstrekanten der laget mater på med pasninger i hytt og gevær. Får nesten betalt for løpingen da han sendte en nydelig pasning inn i feltet.
Rakitic: 6 Relativt lite vi fikk se av kroaten.