(Villarreal – FC Barcelona) Til pause så alt veldig bra ut for Barcelona som ledet med to mål. Deretter slo Villarreal tilbake knallhardt og scoret to mål selv. Det endte tilslutt 2-2, her følger vurderingene.
Bravo: 6 Hadde gode redninger der Villarreal virkelig presset på i forskjellige perioder av kampen. Lite han kunne gjøre på målene.
Roberto: 7 Igjen en god kamp av den lille spanjolen. Trygg på det defensive arbeidet, og valgte også riktige tidspunkter å gå fremover i banen på. Kunne med hell kanskje lagt inn ved flere anledninger?
Mascherano: 7 Fikk hovedrollen i forsvaret etter at Piqué fikk et gult kort. Bar denne rollen med heder og ære og gjorde en god jobb bakover.
Piqué: 6 Fikk en knapp time på seg på banen. Gjorde lite feil. Skulle kanskje hatt et rødt kort etter å ha handset for andre gang i kampen. Ble tatt av for å være klar til kampen mot Real Madrid.
Alba: 5 Slet stort med å kontrollere Denis Suaréz som virkelig var i fyr og flamme hele kampen. Noen posisjons feil og bommerter som ikke må være der ved sterkere motstandere.
Busquets: 7 Kvalitet i spillet og trygg med ballen i beina. Slik vi er vane med å se Busquets. Fine igangsettere som satte angriperne i arbeid.
Rakitic: 7 (BB) Banens beste til Barcelona ikveld. God scoring etter innlegget til Messi, der han også kunne fått en lignende scoring til når lagene lå likt. Leste spillet veldig godt, og var på riktig sted til riktig tid både defensivt og offensivt.
Arda: 5 Usynlig store deler av kampen. Lite å by på.
Messi: 6 Et godt frispark som endte i Rakitic sitt mål, og en fin stikkpasning til Neymar som han påfølgende fikk straffe på. Ellers var det lite storhet å se i spillet til Messi denne kvelden. Merkverdig lite interessert i å være en del av angrepet.
Neymar: 7 Skaffet laget straffe og satte ballen enkelt i mål selv. Var lagets beste angriper ikveld og skapte uro for Villarreal gang på gang.
Suárez: 5 EN sjanse, det var alt Suárez klarte gjennom 90 minutter spill. Ikke godt nok når laget trenger en som virkelig kan banke ballen inn fra alle mulige vinkler.

Innbyttere

Mathieu: 4 Tar over for Piqué når det var igjen 30 minutter å spille. Bommet stort i markeringen på første målet imot og lager også selvmål som sikrer Villarreal ett poeng denne kvelden.
Dani Alves: 5 Horribel feilpasning etter at han kom inn, ellers gjorde brasilianeren det relativt greit. Dårlige innlegg som ikke traff riktige spillere inne foran boksen riktignok.