Igjen slapp Barcelona inn et tidlig mål, men reiste “kjærringa” med vakkert angrepsspill. Her følger vurderingene:
Bravo:(8 Banens Beste): Kall det flaks eller heroisk – mannen var på rett plass og reddet kanskje tre poeng til Barcelona ikveld. En flott redning når laget ledet 2-1 og flere gode kontrollerte innvolveringer sørger for at Bravo tar med seg banens beste hjem!
Alves:(8): Fantastisk første omgang med millimeter pasninger ut av en annen verden. Pasningen til Suarez er det råeste brasilianeren foretok seg denne kampen. Meget gode avleveringer på sine andre pasninger og generelt god kontroll bakover på banen.
Pique:(7): Meget god kontroll bakover på banen, så kanskje ut til at han rotet ved flere situasjoner men det viktigste var at han ryddet opp etter seg. Kunne fort blitt straffet for dårlig posisjonering i andre omgang.
Mascherano:(6): I likhet med sin nærmeste kollega, god kontroll. Men et par feilpasninger som kunne vært viktigere enn de ble trekker ned karakteren.
Alba:(7): Ikke veldig synlig gjennom hele kampen, men gjør et godt kontrollarbeid. Lite synlig fremover på banen også.
Busquets:(7): Viste igjen hvilke utrolige evner han har til å lese spillet med ekstravagante taklinger og nydelige fremspill. Men kanskje noe rotete utover i andre omgang hvor laget tenkte mer på gentlemans agreement enn å score flere mål.
Rakitic:(8): Solid kamp av kroaten. Jobbet mer enn de fleste utpå der og stjal baller slik bare han kan. Fikk forøvrig flere av motstanderene til å se ut som bløtkokte egg etter noen flotte finter.
Iniesta:(7): Move like the wind, det er vel en betegnelse som passer Iniesta godt. God kontroll på midtbanen med flere gode innvolveringer.
Messi:(7): Scorer et pent mål etter at Barcelona laget virkelig hadde satt press på Madrid-laget i flere minutter. Selvfølgelig var Messi på plass og banket inn utligningen! Lite med resten av kampen derimot men har noen flotte pasninger og viser helt vilt i nikkersen mange finter fra sitt repertoar.
Suarez:(8): Igjen er mannen der han skal være og med et fantastisk løp og skudd sikret han laget ledelsen i første omgang. Det er helt i ammetåka hvordan han virkelig løper fra hele forsvaret til Atlético Madrids forsvar og banker ballen i nettet!
Neymar:(6): Finterepertoaret (vanskelig ord) var det ikke noe å si på denne kvelden, men det meste endte dessverre i ingenting for Neymar. Uansett, formen er der den skal være og med litt hell kan han gjøre store ting denne sesongen.
Innbyttere:
Arda:(6) Kom inn for Rakitic i andre omgang og gjorde det helt greit. Nesten så han fikk sitt første mål, men det ble med nesten.
Roberto:(6) Tar over for Dani Alves som spilte en av sine bedre kamper denne sesongen. Gjorde lite ut av seg de minuttene han fikk.