En kamp der alt lå til rette for at laget skulle skaffe tre poeng frem til Deportivo satte igang damptoget. 2-2 endte det, her følger spillervurderingene:

Vurderingene

Bravo (7): Kan ikke anklages for målene laget slipper inn. Ble lite utfordret kampen igjennom, men gjør en enorm redning som holder laget i ledelsen.
Alves (5): God fremover på banen og leverer flere gjennomførte avleveringer.
Piqué (4): Leverer en god kamp men feiler sammen med resten av laget de siste 20 minuttene.
Mascherano (4): På lik linje som Piqué leverte han en god kamp helt til de siste 20 minuttene. Viste seg frem fra sin bedre side med gode innvolveringer og taklinger, men blir dratt ned på karakter når han bommer totalt på plasseringene og det defensive arbeidet når Deportivo får sette to mål i nota.
Alba (7 BB): Friskt frempå og leverer flere gode løp fremover og pasningspill. Viktig del av angrepet i laget.
Rakitic (7): Meget god første omgang, med et fantastisk mål som tatt ut av læreboka. En konstant trussel fremover for motstanderne, men forsvant litt utover i andre omgang.
Sergio (4): Mange feilpasninger, spesielt den ene som gir Deportivo muligheten til å kontre. En kveld blekkspruten fra Badia burde glemme fort.
Iniesta (5): Utrolige mange rare valg fra kapteinen, med flere feilpasninger enn hva man er vane med å se fra Illusjonistaen.
Messi (6): Leverte en meget god kamp der han var drivkraften i hele angrepet. Dessverre endte hans pasninger og løsninger ikke i gode nok avslutninger fra sine arbeidskollegaer. Fantastisk frispark og en av laget beste spillere.
Suarez (4): Sjanse på sjanse, men ingen mål. Dessverre satt ikke mulighetene for Suarez denne kvelden.
Sandro (4): Virker helt ute av det og har en god involvering der han header tilbake til en Suarez som ikke klarer å score.

Innbyttere

Mathieu (1): Kommer inn, feiler totalt i alt han gjør og leverer årets dårligste innhopp. Desidert årets dårligste bytte av Luis Enrique.
Roberto (5): Får ikke gjort stort kvelden igjennom men får ikke akkurat mange minuttene å gjøre det på.
Munir (5): Får en halvsjanse mot slutten av kampen, men skal ikke klandres for det.