I forkant av dagens Champions League-kamp mot Bayer Leverkusen hadde Luis Enrique som vanlig sitt å si på pressekonferansen.
Barça-manageren er naturligvis fornøyd med å allerede ha kommet seirende ut av gruppespillet selv om det gjenstår en kamp. For Leverkusen sin del må de derimot hente tre poeng skal de ha sjans til å kvalifisere seg til de siste 16. Men Enrique ser til tross for omstendighetene, ingen grunn til å slappe av i denne kampen:

— Vi kommer til å jage etter en seier og nyte en fotballkamp av toppkvalitet.

— Utfallet av denne kampen har naturligvis større innvirkning på våre motstandere enn oss. Jeg har sett lag som under press som feier vekk all motstand, men også lag som ikke tåler å bære den byrden.

45-åringen kunne legge til:

— Laget vårt har identitet, en måte å spille på, og jeg kan ikke tenke meg at vi skal gå ut på banen uten konkurranseinstinkt.

Som tidligere manager for Roma, ble Enrique spurt hvem han helst ville ha med til utslagsrundene av nettopp Roma og Leverkusen:

— Min motivasjon er å hente tre poeng og spille god fotball. Hvem som blir med oss kommer til å fortjene det, uavhengig av mine preferanser.

Tidligere ble det kjent at både Gumbau, Cámara, Kaptoum og Samper er med i troppen som har reist til Leverkusen. Om ungguttene får tillit av Enrique gjenstår å se, men sjansen for spilletid i en kamp som denne kan være betydelig større da laget allerede er sikret avansement som gruppevinner.