FC Barcelona-manageren forventer et annet kampbilde enn i Roma da det endte 1–1 på Stadio Olimpico.
Luis Enrique snakket med pressen i forkant av dagens Champions League-kamp mot Roma på Camp Nou. Slik gruppen ser ut nå, før kveldens kamper, leder Barcelona med 10 poeng ned mot dagens motstandere. Italienerne står med 5 poeng og kan dermed tas igjen av både Leverkusen eller BATE Borisov som står med hendholsvis 4 og 3 poeng, alt ettersom hvordan resultatene blir etter dagens kamper.
Både spillere og fans ville nok gjerne sett Barcelona sikre seg førsteplassen i gruppen med to kamper igjen å spille. Enrique skal også være innsilt på det samme:

— Det er essensielt for oss å sikre førsteplassen i gruppen mot Roma. Vi har to kamper igjen og det er vår intensjon.

— Det er viktig for oss å spille godt, fordi jeg tror vi kommer til å se et annerledes kampbilde i dag enn det vi så i Roma på Olimpico.

En del av spørsmålene under pressekonferansen omhandlet naturligvis helgens 0–4-seier mot Real Madrid. Noen spurte om det kom til å bli vanskelig for spillerne å fokusere og ikke overmodige etter en slik seier:

— Jeg tror laget er intelligent nok til å vite hvor vanskelig det er å vinne fotballkamper. Folk har laget oppstyr etter seieren og gitt oss mye ros, men vi er veldig klar over at vi ikke er halvveis i sesongen. Det er fortsatt langt igjen å gå.

Enrique ble spurt om hvordan han tror hans tidligere arbeidsgivers tilnærming til kampen kommer til å være:

— Roma kommer til Camp Nou for å vinne. Ingenting annet er godt nok.

— Tempoet på kampen på Stadio Olimpico var ikke som vi ønsket. Det er alltid vanskelig å spille når et lag har 8-9 mann bak ballen. Men samtidig, vi gav ikke dem mange sjanser og klarte å skape mange selv. Vi spilte godt, og jeg håper vi er like overlegne denne gangen, men det er på tide at vi utnytter sjansene våre bedre når vi får dem.

Messi tilbake

Etter over to måneder kunne Enrique bekrefte at Messi er helt tilbake fra skaden.

— Han så bra ut da han kom innpå mot Madrid, og det er naturligvis gledelig for fansen og alle innvolvert i Barça å vite at han er tilbake. Det eneste som mangler nå er at han må komme inn i rytmen av å spille kamper igjen, lade opp batteriene, så er jeg sikker på at vi vil kunne nyte Messi tilbake på sitt beste igjen.