FC Barcelona manageren avslører at Andrés Iniesta kan få spilletid etter skaden i en kamp der kun tre poeng er godt nok.
Etter den siste treningen før søndagens kamp mot Eibar snakket Luis Enrique med pressen. Eibar, som så vidt klarte å holde seg oppe i Primera División etter deres første sesong i Spanias øverste divisjon, ligger foreløpig på sjuende plass i La Liga, kun fem poeng bak Barça. Enrique var naturlig nok klar over hva Eibar kan utrette:

— Det er den samme utfordringen som vi forventer av alle andre lag, men de er for øyeblikket i meget god form og har ikke tapt borte så langt denne sesongen. Det blir en viktig kamp for oss.

«Lucho» kommenterte også situasjonen rundt Andrés Iniesta som alle culés håper skal bli klar til kampstart. En spiller med kvaliteter Enrique mener er uvurderlig:

— Vi trenger alltid han, uavhengig av hvordan laget gjør det. Han har sett fin ut på treningene denne uken, men om han er klar avgjør vi i morgen.

Lionel Messi

— Han hungrer etter å spille igjen. Han går gjennom den normale behandlingsprosessen som alle andre, og jo lenger tid som går, destod nærmere er vi å få han tilbake.

Neymar Jr.

— Han er en spiller jeg alltid har likt, et spesielt talent. Han kan gjøre den store forskjellen og han scorer mange mål. Jeg tror ikke han overpresterer for øyeblikket, men at han alltid har vært en toppspiller og — som alle andre — utvikler seg over tid.

Luis Suárez

— Han er ikke den type spiller som trenger å motiveres. Hans karakter gjør det alene. Han gir så mye til resten av laget, ikke bare i angrep, men i forsvar også. Ikke bare scorer han mål, men han assisterer i tillegg.

Overgangsvinduet

— Jeg har blitt fortalt et det er muligheter for å signere spillere under overgangsvinduet i vinter, men dette er ting vi kun snakker om internt. Hvis det blir realitet vil det alltids være en god nyhet.