En rolig kamp på besøk hos Bate Borisov endte i en sikker 0-2 seier. Laget gjorde jobben, men skinte aldri spesielt. Her følger vurderingene.
Ter Stegen: (6) Hadde fint lite å gjøre i målet – da gir vi bare godkjent til keeper for denne gang.
Dani Alves: (7) Var god i først omgang, men ble mer og mer usynlig utover i andre omgang. Noen nydelig detaljer fra brasilianeren iløpet av kvelden. Kan det være formen som sakte, men sikkert smyger seg tilbake på høyrebacken?
Bartra: (5) Hadde store problemer med posisjoneringen denne kampen. Hang svært langt etter i flere situasjoner, og skal prise seg heldig for at han ikke ble straffet denne kvelden.
Piqué: (6): God kontroll defensivt og sørger for at laget holder linja bakover på banen. Gjorde ingen feil, men fikk heller ikke de vanskeligste arbeidsoppgavene.
Alba: (6) Var god begge veier ikveld, men manglet den siste touchen for å kalle det en fantastisk kveld. Jobbet seg bra nedover kanten og var ofte involvert i det offensive spillet, men bommet på endel avleveringer som burde truffet riktig trøye denne kvelden.
Mascherano: (7) Sjefen på midten, gjør lite fremover og lite bakover men rydder der det trengs.
Busquets: (6) Blekkspruten ble ikke utfordret for mye der han egentlig er god, for når han skulle bevege seg fremover på banen var det lite imponerende han fikk til. Men blir for all del ikke trukket for mye på dette da han sørger for at Bate ikke har sjansen fremover på banen.
Sergi Roberto: (N/A) Spilte ikke mange minuttene før han pådro seg noe som kunne se ut som en strekk. Byttes til fordel for Rakitic etter bare 17 minutter.
Munir: (4) Viste dessverre ikke mye av det unggutten kan. Svært lite aktiv fremover og det meste endte i tilbakespill bakover på banen.
Suárez: (4) Noe ser ut til å ikke være i orden for Suárez da han ikveld virkelig ikke får til stort foran mål. Brente flere store sjanser og sølte bort ballen ved flere anledninger der en toppscorer i verdensklasse skal sette ballen i nota! Her må vi kunne kreve mer.
Neymar: (7 BB) Lyspunktet på topp i kveld med flere gode driblinger og skudd. Utrolig at han ikke sto igjen med ett eller flere mål.

Inbyttere:

Rakitic: (7) Fantastisk prestasjon av Rakitic som virkelig vet å finne rom der det finnes rom. Løper seg fri ved to anledninger og scorer to fantastiske mål i ren Messi-stil. Nære å bli banens beste ikveld men kun en Neymar i lekent humør trakk det lengste strået.
Sandro: (4) Får ikke til mye etter at han kom inn for Munir. Har et hardt skudd like før slutt, godt er det men da må han treffe mellom stengene.
Gumbau: (3) Kommer inn og fikk et gult kort rett etterpå. Spilte kun på det trygge og får ingen spesiell skryt for noe som helst.