En stor del av stallen har aldri spilt den europeiske supercupen som i år er mot Sevilla i Tbilisi, hovedstaden i Georgia.
På tirsdag skal vinnerne av Champions League møtes mot vinnerne av Europaligaen til den europeiske supercupen. Med andre ord, Barças første finale i jakten på alle seks troféene i 2015/2016-sesongen. Sist gang Barcelona var i supercupen var naturligvis i 2011 etter at Champions League-troféet ble løftet på Wembley, den gang var FC Porto motstander og kampen endte 2–0 i Barças favør. Sevilla for deres del vant også Europaligaen i fjor og møtte Real Madrid til fjorårets supercup-finale der los blancos kom seirende ut av oppgjøret med 2–0-seier.
Det er 12 spillere i Barcelonas tropp som ikke har spilt denne kampen før. Ter Stegen, Bravo, Masip, Rakitic, Suárez, Neymar, Rafinha, Sandro, Munir, Sergi Roberto, Vermaelen og Mathieu har aldri vunnet Champions League eller Europaligaen tidligere og kan få sjansen til å debutere i supercupen på tirsdag. Marc Bartra reiste til Monaco med Barça til supercup-finalen i 2011 selv om han på det tidspunktet offisielt sett fortsatt var spiller for Barça B. Midtstopperen fikk ikke spilletid den gang, som betyr at også han kan få spille sin første europeiske supercup-kamp på tirsdag.
På den andre siden er det åtte spillere i stallen som allerede har vært med på moroa tidligere. Piqué, Sergio, Alves, Pedro, Iniesta, Mascherano, Messi og Adriano spilte alle en rolle da Barcelona slo Porto og hevet pokalen i 2011.
Dani Alves er den eneste spilleren hos Barça med tre europeiske supercup-troféer på merittlisten. Brassen var med da Sevilla slo Barça i finalen i 2006, før han igjen vant pokalen med Barça i 2009 og 2011. Med seier på tirsdag, vil han sammen med Paolo Maldini være den eneste spilleren med fire supercup-pokaler.

Douglas og Jordi Alba ute i kulda

Den brasilianske høyrebacken pådro seg en hamstringskade mot Chelsea under oppholdet i USA og er utilgjengelig til kampen. Alba måtte også kaste inn håndkleet i Joan Gamper-seieren over Roma og må også bli igjen i Barcelona for å heller se kampen fra god-stolen.