Manageren har returnert til Barcelona og er stort sett fornøyd med prestasjonene i den tredje kampen av USA-touren.
Luis Enrique reagerte positivt på lagets oppvisning mot Chelsea og trenings-oppholdet i USA generelt. Spesielt fornøyd var treneren over at laget viste de kunne slå tilbake etter å ha ligget under mot et så godt lag som Chelsea. Under er noen av høydepunktene Enrique kom med under en pressekonferanse før avreisen til Barcelona onsdag.

Vurdering av USA-visitten:

— Vi har fått spille mot motstand av topp kvalitet, vi har følt supporternes støtte som har vært i flertall på kampene og vi har lykkes med å promotere klubben. Vi kan dra tilbake til Barcelona med et smil om munnen.

Kampen mot Chelsea:

— Det var en fysisk utfordrende kamp utover det vanlige ti dager ut i USA-oppholdet. Jeg liker laget. Vi jobbet oss opp etter et tidlig baklengsmål og selv om vi var litt slappe i noen deler av spillet, maktet vi å snu kampen.

Sergi Robertos posisjon:

— Fysisk er han veldig sterk, han er veltrent jobber opp og ned langs flanken og har kvaliteter. Han er et nytt alternativ. Man må huske på at en fullback for Barça er mer eller mindre en midtbanespiller.

Mål fra dødball:

— Vi forbedret oss kraftig ved det aspektet i spillet forrige sesong, men så langt er det igjen et sårt punkt.

— Vi er ikke et høyt lag, men jeg vil heller ha spillere som kontrollerer kampen enn å ha sterke hodespillere som ikke klarer å kontrollere kampen.