Som tidligere ryktet til Arsenal, skal kanarifuglen også være ønsket av Louis van Gaal i Manchester United, ifølge
The Telegraph
Både Arsenal, Liverpool og Chelsea skal være interessert i å hente 27-åringen, men kilder nære den spanske landslagsspilleren hevder at Manchester United skal være Pedros førstevalg. Med spillere som Mata og Herrera er det allerede noen felles landsmenn i klubben som kan være til nytte for angriperen.
United-manager Louis van Gaal har allerede brukt ca. 109 millioner euro på fire nye signeringer for de røde djevlene, men skal ha innrømmet å ville styrke minst to posisjoner til før overgangsvinduet stenger. Det skal angivelig være snakk om en spiss og en midtstopper.

Voldsom reduksjon i utkjøpsklausulen

Pedro, som scorte mot nettopp United i Champions League-finalen i 2011, signerte i forrige måned en ny fireårskontrakt for Barça. Likevel skal utkjøpsklausulen hans ha blitt prutet ned til rundt 30 millioner euro fra den opprinnelige på 150 millioner euro, noe som plutselig gjør han til et meget mulig overgangsobjekt.
Til tross for å ha vært en god bidragsyter under Barças treble-sesong har Pedros muligheter vært begrenset grunnet msn-trioens tilstedeværelse. Luis Enrique innrømmer også at han er maktesløs hva angår Pedros fremtidsavgjørelse:

— Jeg ønsker ikke å se noen spiller forlate mannskapet mitt, ingen. Jeg har sagt mange ganger hvor viktig Pedro er for oss, men han har en utkjøpsklausul, så hvis han ønske å forlate klubben, respekterer jeg hans valg.