Store deler av søndagen ble brukt til å feire en fantastisk sesong for FC Barcelona. I den anledning hadde Enrique og spillerne et par ord å komme med.

Luis Enrique

— Her står det et lag. Vi var her for to-tre uker siden med en intensjon om å feire ytterligere, og som dere har sett, har hungeren og ambisjonene til disse spillerne ingen grenser.

Xavi

— God kveld alle sammen, her har vi ‘the treble’. Tusen takk til alle sammen her og alle sammen som var ute på paraden, det var fantastisk. Takk til Luis Enrique, trenerstaben og hele laget som har gitt meg denne fantastiske sesongen. Det er meg en ære å kunne si takk for meg på denne måten, så tusen takk alle sammen. Jeg kommer til å savne dere veldig mye. Visca el Barça y visca el Catalunya. (Lenge leve Barça og lenge leve Catalonia).

Iniesta

— Jeg føler meg veldig stolt av å tilhøre dette laget. Tusen takk til laget, tusen takk til fansen og tusen takk Barça. Visca el Barça, visca el Catalunya y visca el Fuentealbilla. (Lenge leve Barça, lenge leve Catalonia og lenge leve Fuentealbilla).

Messi

— Sannheten er at det å kunne stå her igjen, er helt fantastisk etter et vanskelig år. Det var vanskelig for meg og for oss å kunne reise oss opp å gjøre noe spektakulært igjen. Vi må nyte det. Nyte det stort.

Mascherano

— God kveld alle sammen. Vi kan ikke kreve mer av dere (fansen). Likevel jeg har en siste ting jeg vil si, som en siste tjeneste: Oe, oe Barça oe. Oe, oe Barça oe… (Drar igang allsang med alle spillerne og fansen på Camp Nou).

Suárez

— Først og fremst vil jeg takke alle mine lagkamerater, de er spektakulære og har bidratt å gjøre min drøm til virkelighet. Alle i trenerstaben, det medisinske personellet, materialforvalterne, alle sammen, og fansen for å ha støttet meg gjennom hele sesongen. Tusen takk. Visca el Barça y visca el Catalunya. (Lenge leve Barça og lenge leve Catalonia).

Ter Stegen

— God kveld. Det er ikke så lett for meg å snakke spansk, men jeg vil bare si at jeg er veldig glad. Vi har ‘the treble’, og det er det som betyr noe. Tusen takk alle sammen og tusen takk til laget. Visca el Barça y visca el Catalunya. (Lenge leve Barça og lenge leve Catalonia).