Her er en samling av de beste rekordene som unggutten har satt.

1) Nest yngste Barcelona debutant i La Liga (25. august 2019)

Når han kom på som innbytter i 5-2 tapet mot Real Betis på Camp Nou. Vicente Martinez er den eneste spilleren som har spilt sin første kamp i enda yngre alder.

2) Barcelonas yngste målscorer i La Liga (31. august 2019)

En uke senere hjemme hos Osasuna var Ansu Fati kun 16 år og 304 dager da han scoret et Carles Perez innlegg. Kampen endte 2-2.

3) Den yngste som startet på Camp Nou (14. september 2019)

Han spilte fra start i 5-2 seieren over Valencia, den yngste spilleren noensinne som har fått æren ved å spille fra start på Camp Nou.

4) Den yngste spilleren til å score og assiste i den samme kampen (14. september 2019)

Når han først fikk sjansen tok han også vare på den! Kampen var syv minutter gammel da han ikke bare scoret, men også satt opp en like etterpå. Dette kan ta tid før en spiller kan gjøre det igjen.

5) Yngste målscorer på Camp Nou (14. september 2019)

Målet over gjorde også at han ble den yngste spilleren som scoret på Camp Nou i en ordinær kamp.

6) Barcelonas yngste Champions League debutant (17. september 2019)

Bare tre dager etter rekordkampen så tok Fati enda en rekord, da han startet kampen på Signal Iduna Park mot Dortmund. Han spilte 55 minutter før han ble erstattet av Lionel Messi.

7) Nest yngste spiller for Spania U21 (15. oktober 2019)

Hans prestasjoner for Barcelona så fikk han plass i Europamesterskap-kvalifiseringen mot Montenegro, noe som gjorde han til den nest yngste spilleren som gjør det etter en annen tidligere Barcelona-spiller Bojan Krkic.

8) Barcelonas yngste målscorer i Champions League (10. desember 2019)

Ansu Fati scoret sitt første mål i Europa på Giuseppe Meazza, bare ett minutt etter å kommet inn på banen. Målet hans sikret 2-1 seier og satte enda en rekord for unggutten.

9) Den yngste spilleren som scorer to i en kamp i La Liga (2. februar 2020)

Hans to scoringer mot Levante betydde at han var enda yngre enn Malagas Juanmi hadde vært da han fikk to i 2010.

10) Gullgutt nominasjon

15. august ble det kunngjort at Barcelona mannen er på listen over Gullgutt-prisen som ble gitt av det italienske magasinet Tuttosport til den beste spilleren under 20 år. Han endte sjette i fjor, med Joao Felix som tok pokalen, men er igjen i strid, som han også er for åpenbaringskategorien til Globe Soccer Awards.

11) Nest yngste spiller for Spanias A-lag (3. september 2020)

I UEFA Nations League kampen mot Tyskland sendte Luis Enrique Ansu Fati ut i den andre omgangen. Den yngste debutanten var Zubieta, en baskisk spiller fra tidig på 1900-tallet.Han kunne også ha blitt den yngste spilleren som scoret for Spania, hadde ikke målet hans blitt avblåst for en felling av Sergio Ramos.

12) Den yngste målscoreren på det spanske landslaget (6. september 2020)

Denne søndagen har Ansu Fati blitt den yngste målscoreren noensinne på det spanske landslaget, og scoret det tredje målet mot Ukraina når han var 17 år og 311 dager. Den unge spissen overgikk Errazquin, som scoret 18 år gammel i 1925!