Uenige om betingelsene

Selv om begge parter har vist interesse for hverandre, står fortsatt de økonomiske betingelsene i veien for en skriftlig avtale. Menneskene rundt de Ligt skal være i samtaler med andre klubber, men enn så lenge har ingenting blitt signert. FC Barcelona øyner håpet om at begge parter til slutt blir enige.

Manchester United misfornøyde

Den engelske klubben har en stund blitt linket til Ajax-stopperen, men begynner å miste troa på at det neste stoppestedet er Old Trafford. Klubben skal ha gitt beskjed om at de ønsker å trekke seg om de ikke får et «ja» i slutten av kommende uke.

Øker ikke budet sitt

FC Barcelona har fortalt Mino Raiola at de ikke vil endre budet sitt til tross for at klubber som Juventus har tilbudt mer enn det dobbelte. Klubben har også gitt beskjed til de Ligt at han garantert vil bli en av Barcelonas største stjerner sammen med kameraten sin de Jong.

Til tross for monsterbudet fra Juventus, har Barcelona fortsatt tro på at de Ligt vil ende opp i Catalonia fremfor å gå for pengene.

Ønsker å satse på Todibo

Om partene ikke kommer til enighet, vil Barcelona fortsette å fokusere på dem de allerede har i klubben. Da vil franskmannen Jean-Clair Todibo få sjansene sine.