Den 20-årige franskmannen er ettertraktet fra flere hold etter å ha blitt en nøkkelspiller for den tyske storklubben, og nå som Barcelona har en plass å fylle etter Neymar-overgangen har ryktene rundt Ousmane Dembélés framtid for alvor blusset opp i den katalanske hovedstaden.

Prisene på fotballspillere har eskalert voldsomt den siste tiden, og Barcelona skal ha forsøkt å presse prisen på den franske vingen under 100 millioner euro, men Dortmund er svært lite fleksible på vegne av stortalentet deres. Sportsdirektør Hans-Joachim Watzke har ifølge den spanske avisen uttalt følgende om overgangsryktene:

– 100 millioner euro er ikke nok for å signere Dembélé.

Enighet om kontrakt

Ifølge franske L’Equipe har FC Barcelona klart å komme til enighet med Dembélé om en kontrakt, men det gjenstår fortsatt å finne en overgangssum som er overkommelig for katalanerne og god nok for Dortmund. Med de godt over 2 milliarder kronene fra Neymar-salget er det i utgangspunktet ikke pengene det skal stå på for FC Barcelona, men så spørs det hvor langt man er villig til å la dette penge-sirkuset gå.