Barcelona 1-0 Atletico MadridKampfakta:

Sted: Spotify Camp Nou

Anledning: LaLiga, 30. serierunde

Målscorer(e): Ferran Torres

Skudd: 13-12

Gule kort: Alonso, Busquets, Raphinha, Gavi (BAR), Griezmann, Savic, Gimenez, Barrios, Reguilon, Morata, Grbic, Saul (ATH)

Ballbesittelse (%): 62-38

Kampens høydepunkt: 

Det lå duket til fotballfest i Catalonias hovedstad på selveste La Diada de Sant Jordi. Hjemmelaget kledd i gule fjerdedrakter for anledningen. Etter to begredelige 0-0 resultater mot Girona og Getafe måtte Barça heve seg for å befeste sin plass som sesongens storlag i La Liga. Aller mest gledelig sett med Barça-øyne var at Frenkie de Jong er tilbake fra start og Pedri kommer inn etter timen spilt. To meget viktige brikker tilbake i troppen som leverer godt. Gledelig å dra i land en sterk 1-0 seier mot Atletico Madrid, godt hjulpet av gladiator Araujo og veggen ter Stegen.

Kampens nedtur:

Skremmende svak start av Barcelona, som etter minuttet har latt et skudd gå i tverrliggeren. Barça er heldig som ikke kommer under tidlig i kampen. Tar tid før spillet får satt seg og Barça tar kontroll på kampen.

Vår beste:

Araujo viser igjen sin klasse i de bakre rekker. Parkerer alt og alle med farten sin, og setter alt og alle på plass med fysikken sin. Helt sjef i egen boks og rydder unna det som kommer. Viser hvilken vinnerskalle han er. En hyllest til ter Stegen er også på plass som holder oss inne i kampen med sterke redninger, som så mange ganger før.

Barças topp tre:

  1. Araujo
  2. ter Stegen
  3. Raphinha

Er du enig eller uenig i oppsummeringen ovenfor? Diskuter!