Messi, Suárez og Neymar er uslåelige som mestscorende angripere i Europa.
Uansett hvor mange artikler, avisoppslag, kommentarer og tweets det finnes om Barças beryktede trio på topp, virker det ikke akkurat som om det roer seg med tiden. Snarere tvert imot. Det kommer bare til å bli flere og flere av de, så lenge formen og flyten de har seg imellom fortsetter.
Etter kampen mot Deportivo endte Messi, Suárez og Neymar på topp av hva alle andre angripere i Europa har produsert i ligaen, med hele 81 mål og 39 målgivende.

Neymar

Neymars formkurve i Barcelona har en pil som kun peker én vei, og det er oppover. Brassens prestasjoner har vært betydelig bedre enn i fjor, som har resultert i 22 mål og 7 målgivende denne sesongen.

Suárez

Suárez gikk glipp av starten av sesongen, og til tross for en litt treg start, er det nok ingen i Barcelona-drakt som har hatt progresjonen og formstigningen til uruguyaneren denne sesongen. Til tross for alt som har skjedd, har Suárez bitt tennene sammen — riktignok kun i det sure eplet denne gangen — og vist fantastisk moral, arbeidsvilje, tålmodighet og til slutt, ikke minst hva han er laget av som fotballspiller. Hans uselviske samarbeidsvilje og positive energi har satt et betydelig preg på spillergruppen.

Messi

Til slutt har vi sjefen selv, Lionel Messi, som ikke uventet endte som Barças toppscorer med 43 scoringer. Et snitt på over et mål per kamp, 1.18 for å være nøyaktig, og i tillegg tryllet argentineren frem 18 målgivende.

Best i Europa

Tar man en titt på hvordan MSN-trioen har vært i forhold til andre angripere denne sesongen, går turen først til hovedstaden og erkerivalene Real Madrid. Der har Cristiano Ronaldo, Benzema og Bale vartet opp med 76 mål og 35 målgivende pasninger. Barcelonas kommende rivaler i Champions League-finalen, Juventus, står med 45 mål og 13 målgivende fordelt på Tévez, Morata og Llorente. Pep Guardiolas Bayern München har også en interessant angrepsrekke i Robben, Müller og Lewandowski som har nettet 47 ganger og 22 assist.
For å sette det i perspektiv, er dette noen av lagene MSN (81) har scoret flere mål enn: Atlético Madrid (67), Valencia (70), Sevilla (71), Chelsea (73), Arsenal (71), Manchester United (62), Bayern München (80) og Juventus (70).