En rekke fans har blitt spurt om å plukke ut et kombinert lag fra Barcelona og Manchester City.
Førstkommende tirsdag er det duket for Champions League-fotball fra øverste hylle, da Barcelona besøker Etihad Stadium til det første oppgjøret i åttedelsfinalen mot Manchester City. I den anledning har den engelske avisen Manchester Evening News bedt den engelske fansen plukke ut det beste fra både det engelske og spanske storlaget. I en 4-3-3 formasjon ser laget slik ut:

Keeper: Joe Hart

Engelskmannen kaprer keeperplassen foran ter Stegen og Claudio Bravo, og det til tross for at han nesten har sluppet inn dobbelt så mange mål som sistnevnte. Han har også sluppet inn tre mål mer enn ter Stegen i Champions League.

Høyreback: Pablo Zabaleta

Første forsvarer kommer også fra Manchester City. Zabaleta er en solid høyreback som sjeldent gjør feil, og alltid gir 100%. Her blir han valgt foran Dani Alves.

Midtstopper: Gerard Piqué

Barcelonas første representant blir den høyreiste midtstopperen med fortid i Manchester. Piqués formkurve peker utvilsomt oppover etter mange gode kamper denne sesongen, og er ifølge spørreundersøkelsen en plass verdig i dette laget.

Midtstopper: Vincent Kompany

Kanskje verdens beste forsvarer de siste sesongene, Kompany. Her kaprer han den andre midstopper-plassen til tross for formsvikt og en litt ustø sesong, foran formsterke Mascherano og solide Mathieu.

Venstreback: Jordi Alba

Lynkjappe Alba tar som forventet plassen som venstreback. Har spilt godt og jevnt over sesongen, noe engelskmennene også har lagt merke til.

Defensiv Midtbane: Yaya Touré

Det ble ikke plass til Busquets i laget, selv om spanjolen som 20-åring danket ut nettopp Touré fra Barcelona-midtbanen. Etter overgangen til City tok ivorianeren spillet sitt opp til høyeste nivå, og er anerkjent som en de aller beste midtbanespillerne i verden.

Sentral Midtbane: David Silva

Spanjolen holder både Rakitic og landsmann Xavi på benken. Med majestetisk stil, eminent teknikk og et fantastisk overblikk få spillere kan matche, er det ikke overraskende å finne David Silva i laget.

Sentral Midtbane: Andrés Iniesta

Akkurat når vi snakker om David Silva og at ikke mange spillere matcher hans teknikk og så videre, dukker denne mannen opp. To veldig like spillere og spillestiler, og helt fantastiske å se på. Iniesta har et toppnivå av en helt annen verden. På en god dag virker det som om han ikke bare kommer seg ut, men også finner den beste løsningen i en hvilken som helst situasjon.

Ving: Neymar

Den unge brasilianeren fortsetter å imponere i Barcelona-trøyen, det har de også fått med seg på fotballøya. Her blir han stemt frem som en av de beste angriperne foran blant annet lagkamerat Luis Suárez.

Spiss: Sergio Agüero

Blir selvfølgelig stemt frem blant egne som det fremste angrepsvåpenet. Alle vet hvor farlig Agüero kan være, og at det ikke skal mange sjanser til før ballen ligger i nettet når argentineren er ute på tokt.

Ving: Lionel Messi

Ja… Hva skal man si? Antageligvis den eneste spilleren absolutt alle er enige om at skal ha en plass i laget. En konstant trussel fra ende til annen. En assist her og et mål der. Dette skipet seiler ikke før kapteinen selv er på plass.
Hvilket lag ville du satt opp dersom du skulle valgt det beste fra Manchester City og FC Barcelona?