FC Barcelona har nå scort 102 mål fordelt på 17 spillere over 34 kamper så langt denne sesongen.
Vi fikk servert en fantastisk fotballforestilling søndag kveld da Barcelona gjestet Athletic Bilbao på San Mamés. 5-2 i favør gjestene, der blant annet Messi, Suárez og Neymar, de tre musketerer, det trehodede trollet, treenigheten – kjært barn har mange navn – noterte seg for et mål hver. Enriques menn har vært gode offensivt denne sesongen, noe som har ført til at laget har bøttet inn mål denne sesongen.
I ligaen står Barcelona nå med 62 mål, kun Real Madrid har fler med 70. Hovedstadslaget har derimot sluppet inn 22 mål, mens Barça kun har sluppet inn 13, som gjør at måldifferansen er 49-48 i favør katalanerne. I den spanske cupen står Barça med 25 mål, mens i Champions League har de blårøde funnet nettet 15 ganger.

Messi, Neymar og Pedro toppscorere

Argentineren er ikke overraskende ene og alene lagets toppscorer med 32 mål i alle turneringer. Messi har 23 mål i ligaen, 2 mål i Copa del Rey og 8 i Champions League. Det er også verd å merke seg de to store milepælene mannen fra Rosario har oppnådd denne sesongen, da han tok innersvingen på Telmo Zarras scoringsrekord i La Liga, mer eller mindre samtidig som han også gikk forbi Raúls scoringsrekord i Champions League.
Neymar har også betydelig forbedret scoringsformen fra forrige sesong. Den dribleglade brasilianeren står allerede med 23 mål i alle turneringer. Pedro på sin side, står med 10 mål tilsammen i Copa del Rey og ligaen.

Bidragsytere fra de yngre rekker

Sandro, Munir og Adama Traoré står med sju mål seg imellom denne sesongen for førstelaget. Sandro Ramírez er forresten den eneste som har funnet veien til nettmaskene i både La Liga, Copa del Rey og Champions League, i selskap med Messi, Neymar og Luis Suárez.