Midtstopperen og brassen snakket om Barças form under presentasjonen av Barça-stjernenes nye reklamefilm i regi av Qatar Airways.
Gerard Piqué og Neymar er to av spillerne i den kreative reklamefilmen Qatar Airways har laget i samarbeid med FC Barcelona. I den anledning ble det også tid til fotballprat, og de to tok seg tid til å besvare noen spørsmål om den nåværende situasjonen til klubben og hvordan laget ligger an. Piqué var førstemann ut:

— Vi har vært i god form de siste sju eller åtte kampene, det gjelder både ligaen og Copa del Rey. Vi har vunnet mange kamper og det gir oss selvtillit videre.

Den høyresite midtstopperen er spent på hva klubben har i vente resten av sesongen.

— Nå kommer Champions League rett rundt hjørnet, det betyr også mange tøffe kamper, men vi ser fram til det og tror vi har mulighet til å få til noe stort denne sesongen. Det eneste vi må gjøre er å holde det samme nivået oppe, fortsette å oppnå resultater og komme oss gjennom semi-finalene i cupen. I tillegg må vi opprettholde presset mot Real Madrid i ligaen sånn at de gir fra seg poeng.

Piqué uttalte også, i forhold til det institusjonelle i klubben, at jo mer stabil klubben er, destod bedre er det for alle. Han mener klubben har et ansvar, som er å skaffe gode resultater, da gjør man livet til klubben bedre.
Neymar, for sin del, er i strålende form for tiden og mye av det kan skyldes hans gode forhold til angrepsmakker Messi.

— Jeg føler meg veldig glad. Det er lett å spille sammen med ham (Messi), for han er en stor helt. Vår forståelse og kjemi blir bare bedre og bedre.

Faus forsvarer driften av klubben

Visepresident i FC Barcelona, Javier Faus, kom med en aldri så liten påminnelse under reklame-presentasjonen, og blant annet forsvarte klubbens ledelse over de siste årene.

— Vi har vært den ledende fotballklubben i verden de siste 10 årene, takket være ulike presidenter, trenere og spillere. Når man er så vellykket, er det normalt at ikke alt man foretar seg går som planlagt, men vi er veldig fornøyd med hva laget har oppnådd de siste fem årene og den økonomiske situasjonen vi befinner oss i.