Manageren er fornøyd, særlig med tanke på kvaliteten på motstanderen. Han forstår også luksusen av å ha avgjørende spillere i toppform.
Barcelona seiret i går over et av de tøffeste hinderne på Camp Nou denne sesongen. Villarreal gjorde kampen vrien for katalanerne, men Luis Enriques mannskap kjempet seg tilbake etter å ha ligget under mot «el submarino amarillo» ikke bare en, men to ganger, for å vinne kampen. Den mentaliteten, viljen og utholdenheten imponerer Enrique.

— Spillernes reakjsoner tyder på at laget kan overvinne enhver utfordring eller situasjon.

Under stillingen 3-2, likte «Lucho» at laget ikke la seg bakpå for å ro seieren i land, men tvert imot fortsatte å angripe for å sette spikeren i kista. Laget viste vinnervilje både da de lå under, og da de ledet. Selv om dette åpenbart var et godt resultat, ville Enrique på den annen side advare mot å ta avansement i Copa del Rey for gitt, der neste motstander er nettopp Villarreal.

— For dere som tror vi allerede er i cupfinalen, har vi to meget tøffe kamper foran oss.

Angrepstrioen Suárez, Messi og Neymar viste seg frem nok en gang. Hva angår baller i nettet, kom Suárez til gode sjanser og skapte farligheter uten å ha marginene på sin side denne gangen. Neymar og Messi var også fremragende og satte hvert sitt mål. Manager Enrique synes det er fantastisk å ha så gode playmakere på laget, og hadde følgende å si om Suárez:

— Han er veldig nære ved å score mange mål, og tro meg, det vil han gjøre. Suárez bidrar til mye essensielt.

På pressekonferansen var dagens store tema Leo Messi. Argentineren har nå scort i åtte kamper på rad på mektige Camp Nou og ser virkelig ut til å være i storslag.

— Han er så sterk at han har friheten til å forflytte seg fritt under angrep. Jo mer Messi rører ballen, jo bedre.

Bartomeu takket fansen

President Josep Maria Bartomeu takket de 60 000 oppmøtte for deres støtte en «kald vinterkveld» i Spania. Han sa spillerne igjen demonstrerte at de har ambisjoner og er veldig fokuserte i år. Han la også til at de to cup-oppgjørene mot Villarreal kommer til å bli spektakulære, og at de sannsynligvis kommer til å bli avgjort i det siste av de to oppgjørene.