Luis Suárez har fullført sin første dag som fotballspiller for FC Barcelona, og har nå rettet fokuset fremover.
Uruguyaneren fikk muligheten til å møte sine nye lagkamerater fredag morgen da han omsider gikk igjennom sin første trening for sin nye klubb. Dette ble klart torsdag ettermiddag, da CAS kunne fortelle oss at Suárez nå er tilgjengelig for treninger, til tross for at han fortsatt må sone hele sin straff.
I et intervju med Barca TV og fcbarcelona.com, hadde angriperen følgende å si om hvordan det er å være tilbake.

– Jeg er virkelig glad for at jeg endelig føler meg som en fotballspiller igjen, og det er godt å være med mine nye lagkamerater. Jeg kunne ikke vente med å komme i gang.

Overgangen av Barcelonas nye stjernespiss ble gjennomført for noen uker siden. Men det er liten tvil om at situasjonen Suárez har gått igjennom i det siste, har vært krevende for han personlig.

– Det har vært veldig tøft, og situasjonen var ukomfortabel for meg. Jeg betaler prisen for en tabbe jeg gjorde, og jeg har unnskyldt meg for den. Nå gjelder det å tenke på fremtiden, som er hos FC Barcelona, klubben jeg har drømt om å spille for.

Uruguyaneren vil bli presentert for sine nye fans på mandag på Camp Nou i anledning Joan Gamper Trofé-kampen mot León, der Rafael Márquez er hedersgjest.

– Nå må jeg bare vente på å spille, få god kontakt med fansen og kjenne på følelsen av å spille på et så mektig stadion som Camp Nou.

Til slutt ville angriperen takke FC Barcelona for all støtten han har mottatt fra klubben siden kunngjøringen av sin overgangen.

– Jeg er veldig takknemlig for hva klubben har gjort for meg disse ukene, og siste dagene. De har vært gode mot meg, og jeg setter stor pris på det. Det er akkurat det jeg trenger for å realisere min drøm, som er å spille for Barca.