De to klubbene har blitt enige om en låneavtale for stjerneskuddet.
Dette melder FC Barcelona på sine hjemmesider torsdag.

Et stort talent

Gerard Deulofeu har fått skryt fra mange hold, spesielt for sin prestasjon i 2012/2013-sesongen da han ble toppscorer for Barcelona B med 18 mål, og virkelig viste seg frem fra sin beste side. Den gode sesongen førte til at han sesongen etter — altså i fjor — ble lånt ut til Everton for å vokse ytterligere som spiller. I England fikk lynvingen en god start ettersom han scoret i sin debut mot Stevenage, men midtveis i sesongen pådro han seg en hamstringskade, som gjorde han utilgjengelig for spill i fem uker. Til tross for skaden, fikk Deulofeu bidra til Evertons beste sesong poengmessi med totalt 72 poeng — som gav en sterk femteplass.

Neste stopp, Sevilla

Imidlertidig mener Luis Enrique og co. at stjerneskuddet fremdeles trenger mer erfaring og spilletid. Derfor blir Deulofeu å se i den rød-hvite drakten den kommende sesongen, en sesong der han — i følge prinsippavtalen klubbene har blitt enige om — skal kunne spille så mange kamper som mulig, for å utvikles, bearbeides og poleres som spiller.

Denis Suárez

Deulofeu vil dermed slå følge med Denis Suárez, som også er på lån til Sevilla denne sesongen som en del av kjøpet av Rakitic. Altså vil to talenter fra Barcelona, begge på 20 år, være på lån i Sevilla i 2014/2015.
Hvordan tror du ungguttene vil gjøre det hos rojiblancos?