Luis Enrique fokuserte på det positive etter onsdagens kamp mot SSC Napoli
Etter seier mot Recreativo de Huelva og uavgjort mot Nice, gikk Barcelona på sitt første tap i sesongoppkjøringen denne sommeren. Dette i Genève, mot et sterkt Napoli.

— Jeg vil understreke det positive vi gjorde. Selv om det var synd at seieren glapp mot slutten, var vi det beste laget, men sånt skjer i fotball.

Sa en Enrique som syntes laget presterte bedre i dag enn mot Nice, sist lørdag. Kampen gav den spanske treneren muligheten til å eksperimentere med taktikk og laguttak. Blant annet fikk mange B-lagsspillere muligheten til å vise seg frem onsdag kveld. Faktisk viste de seg frem så godt, at Enrique gav en porsjon skryt til ungguttene i klubben.

— I kveld så alle spillerne like ut for meg. Man kunne ikke fortelle hvilke spillere som var fra førstelaget, og hvilke som var fra B-laget.

Det var også en spesiell dag for Barcelonas nye sisteskanse Claudio Bravo, som fikk sin første kamp i Barca-drakten. Etter en god start og noen gode inngripener, klarte chileneren å rote det til i det 78. minutt, og måtte se ballen sprette inn i mål etter et meget svakt redningsforsøk – noe som også ble utslagsgjørende. Dermed kunne italienerne dra smilende hjem med en seier i baklomma, men Luis Enrique lot seg ikke stresse av det.

— Han hadde ikke mye å gjøre, men når han først gjorde noe, virket han veldig trygg. Tabber er sånt som skjer, og en dag vil vi bare kunne le av dette.

Den karismatiske spanjolen uttrykket også sin glede over å ha tilbake Messi, Neymar, Mascherano og Dani Alves i laget. Spesielt sistnevnte, med tanke på alle ryktene som har florert rundt høyrebacken

Jeg er veldig fornøyd med hans tilstedeværelse i laget.