I kveld er Barcelona tilbake for å spille om nye poeng i La Liga, og denne gang møter de formsterke Girona på hjemmebane.
Ernesto Valverde var rask på avtrekkeren da han på pressekonferansen utnevnte Girona til å være sesongens overraskelseslag, og det er en tittel Girona har gjort seg fortjent til.

Har holdt nullen i fire av siste seks kamper spilt

På sine seks siste kamper har Girona gått seirende ut av tre oppgjør, holdt nullen i fire og tapt én gang. Statistisk ser det slik ut:
Girona – Las Palmas (6-0)
Atletico – Girona (1-1)
Malaga – Girona (0-0)
Girona – Athletic Bilbao (2-0)
Sevilla – Girona (1-0)
Girona – Leganes (3-0)

Vartet opp med seier mot Real Madrid

Selv om Girona på sine seks siste kamper har vist store kvaliteter, så kom deres “største” seier allerede i oktober, da de vant mot Real Madrid på hjemmebane. Det sørget den 25 år gamle spanjolen, Portu, for i det 58. minuttet da han ga Girona 2–1-seier i sekken.
I kveld er det likevel andre boller når Girona skal bryne seg mot serielederen inne på mektige Camp Nou. Om utfordringen blir for stor gjenstår å se, men at Girona er kommet for å bli værende i La Liga? Det kan vi allerede si med sikkerhet. Så får vi også håpe på at Portu ikke finner nettmaskene – da kan det fort bli tøft, selv for mektige Barcelona.

Troppen til Barcelona

Ter Stegen, Semedo, Piqué, Rakitic, Sergio Busquets, Iniesta, Luis Suárez, Messi, Dembelé, Cillessen, Coutinho, Paulinho, Jordi Alba, Digne, Sergi Roberto, Aleix Vidal, Umtiti og Vermaelen
Hvem: FC Barcelona – Girona.
Hva: La Liga, runde 25.
Hvor: Camp Nou, Barcelona.
Når: Lørdag 24. februar 2018 kl: 20:45.
Hvordan: Viasport 1 / Viaplay