Antoine Griezmann stilte onsdag til et intervju for fcbarcelona.com. Her er noen av høydepunktene av franskmannens uttalelser.

La Liga tilbake

– Vi ser virkelig fram til det. Det har gått lang tid nå uten en offisiell kamp. Jeg synes vi har forberedt oss godt til den første kampen, og det vil bli viktig å starte godt inn mot disse elleve «finalene» vi har igjen.

Hvile

– Personlig har det vært godt for meg, og jeg har virkelig kunnet slappe av. Det har vært omlag fem år siden sist jeg hadde en periode med hvile på denne måten både mentalt og fysisk – det har vært godt. Jeg har kunnet nyte tiden med familien, mine barn og nå er jeg klar til dyst.

Trene på Camp Nou

– Det var litt merkelig uten tilskuerne eller noe, men det var bare et spørsmål om å bli vant med den atmosfæren. Det var veldig fint å spille på Camp Nou igjen, og det vil bli enda bedre i en ordentlig kamp.

Suárez friskmeldt

– Luis er vår nummer 9, en målmaskin, en som kan utgjøre forskjellen i store kamper sammen med Leo. Vi har savnet han i de forrige kampene. Vi er veldig glade for å ha en spiller som han tilbake igjen og han vil være til stor hjelp umiddelbart.

Fotballens tilbakekomst

– Jeg har sett noen høydepunkter fra Bundesliga. Bilder av «fansen» på tribunen, målfeiringene uten klemmer, det er litt merkelig, men det er godt å se at fotballen er tilbake igjen.

I føringen i La Liga

– Det ligger i våre hender. Vi har elleve kamper igjen, og vinner vi alle er vi seriemestere. Jeg tror vi er klare for det; for å vinne og nyte fotballen.

Rolle i laget

– Jeg ønsker å være en viktig del av laget, på og av banen, nyte fotballen og hjelpe mine lagkamerater i hver kamp.