Francisco Trincão tenker nå på Barcelona og hans fremtidige overgang til Barcelona som trer i kraft 1. juli 2020. Den portugisiske spilleren deltok i en videosamtale med Barcelonas offisielle Youtube-kanal og svarte på en serie spørsmål om dagens karantene og hvordan han ser på seg selv som en spiller, alltid med et smil i ansiktet.

Karantene i Portugal:

«Jeg er hjemme med mine foreldre og min søster.»

«Jeg ønsker å oppmuntre alle til å være hjemme og alt kommer til å bli bra.»

«Jeg står opp tidlig, spiser frokost og trener som før. På ettermiddagen jeg går å spiller på stadion, jeg ser på TV og leser på kvelden. Jeg prøver å følge de samme rutinene som før.»

«Jeg trener med foreldrene mine, men vi gjør forskjellige øvelser. Jeg følger planen som jeg ble gitt av Braga, mens foreldrene mine løper eller går.»

Barcelona og tiden fremover

«Jeg gleder meg veldig fremover og ta på skjorten til verdens beste klubb og dele garderobe med de beste spillerne i verden».

«Jeg vil lære fra Leo Messi, han er en av mine helter»

«Jeg har snakket med Antoine Griezmann, han sendte meg en melding: «Kom igjen for faen», sto det.

Spilleren Trincão:

«Hos Barcelona håper jeg å benytte ferdighetene mine, mitt venstrebein og min gnist. Jeg tror fansen vil like det med meg, sier han lattermild.

«Jeg jobber hardt og jeg er sterk mentalt. Jeg prøver å score mål og skape sjanser og liker å utfordre spillere. Jeg prøver alltid å hjelpe laget mitt».

Personlig:

«Bortsett fra fotballen, liker jeg tennis.»

«Jeg foretrekker dokumentarer istedenfor filmer. Eksempel, likte jeg den om Conor McGregor. Som viser dagen hans, hva han gjør og hva han tenker.