Barcelona har ikke fått den starten de ville ha. Etter seks kamper har de tre seire, ett uavgjort og to tap. Etter 2-1-seieren mot Villarreal forrige helg så håper Barcelona at de kan snu trenden og fortsette seiersrekken. De fleste Barcelona-fans mener at dette er den dårligste perioden noengang. Mange er misfornøyd av ledelsen under Valverde.

De siste kampene mot Getafe har gått Barcelonas vei, vi har vunnet fire av de fem siste kampene. Den siste kampen endte 0-0. De andre kampene vant vi 2-0, 1-2, 1-2 og 6-0. Getafe er i god form i det siste. De har vunnet to av fem og resten uavgjort. De siste fem kampene har Barcelona vunnet to, to uavgjort og ett tap. Getafe ligger på 10.plass med syv poeng på seks kamper, tre poeng bak Barcelona.

Jordi Alba og Samuel Umtiti blir ikke klar til lørdagskampen. Lionel Messi er usikker, han fikk en strekkskade i kampen mot Villarreal. Barcelona har ikke meldt hvor lenge Messi blir ute. Han kan allerede være klar til kampen mot Getafe, men mye tyder på at han blir spart.

Hvem? Getafe CF – FC Barcelona
Hva? La Liga, runde 7
Hvor? Coliseum Alfonso Perez, Getafe, Spania.
Når? Lørdag 28. september.

Mitt tips: 1-3.