Mange Barca-spillere var involvert og gjorde det godt for landene sine i den internasjonale pausen.

Nederland:
Mot Tyskland:
Frenkie De Jong: 90 min. Er iskald foran mål når han scorer sitt første landslagsmål i det som er helgens storkamp, har også utrolige 93% pasningstreff og 11 gjenvinninger. Veldig solid kamp av De Jong.
Mot Estland:
Frenkie de Jong: 71 min. god i pasningsspillet. gjør ingen klare feil, men heller ingenting spesielt.
Portugal:
Mot Serbia:
Nelson Semedo: 65 min. Måtte av på båre etter en takling mot ankelen fra Kolarov. Sport.es melder at det ser bedre ut enn først antatt og at Semedo blir i Portugal-troppen før kampen mot Litauen.
Mot Litauen:
Frankrike:
Mot Albania:
Lenglet: 90 min. Første landskamp for Lengelt. Solid i både pasning- og duellspillet. Mister litt konsentrasjonen på 4-0 og lar Albanias spiss gå på et smart løp bak ryggen hans i 88. Minutt, kan dog ikke lastes for at Lloris kommer ut og lager straffe.
Griezmann: 90 min. Leder presset for Frankrike og blir løpende mye mellom i første omgang og blir ikke helt venn med ballen, noe som blir veldig tydelig når han setter straffesparket i tverrligger etter 36 minutter. I andre omgang ser vi en mer påskrudd Griezmann med et par skuddforsøk og flere fine kombinasjoner, noterer seg for en assist til Coman etter 68 minutter spilt.
Umtiti: 0 min.
Mot Andorra:
Lenglet: 90 min. Gjør som Frenkie og scorer sitt første landslagsmål. En smart frisparkvariant fra Griezmann som legger inn når alle tror han skal skyte. Har ellers god kontroll hele kampen.
Griezmann: 90 min. Vår franske spiss må hjem å trene på straffer, bommer også i denne kampen. Gjør opp for seg med en fin assist til Lenglet i andre omgang. Spiller ellers veldig bra, hadde ikke vært for at Andorras keeper spilte sin livs kamp hadde det nok blitt mål på Griezmann også.
Spania
Mot Romania:
Jordi Alba: 90 min mot Romania. Noterer seg for en fin assist i kjent Alba-stil når han kommer på overlapp rett etter pause.
Sergio Busquets: 90 min mot Romania. Bidrar sterkt til Spanias store dominanse (75% ballbesittelse og 21 skudd (10 på mål).
Mot Færøyene:
Både Busquets og Alba fikk hvile mot Færøyene, en kamp Spania vant enkelt 4-0
Tyskland
Mot Nederland og Nord-Irland:
Ter Stegen 0 min. Joachim Löw fortsetter å spille Neuer foran Ter Stegen, uten at noen vet hvorfor.
Brasil
Mot Colombia:
Arthur: 90 Min. Solid i pasningsspillet, er ikke like mye med fremover som vi kanskje ønsker, men noen må holde litt igjen når Brasil går i angrep.
Kazakhstan:
Carles Perez (45 min), Carles Alena (63 min) Carles Alena bommet på straffe.
Barcelona B’s Jorge Cuenca og utlånte Marc Cucurella (Getafe) og Oriol Busquets (FC Twente) spilte også hele kampen for Spania U21