Er du over middels interessert i FC Barcelona, nyhetssulten, kjapp og god til å skrive? Liker du kommunikasjon, er engasjert og har stå-på-vilje? Da er det akkurat deg Blaugrana er på jakt etter.

Det viktigste for oss er at du er flink til å skrive, har lyst til og bidra og står på. Studerer du journalistikk, er dette en ypperlig mulighet til å få publisert artikler. Kan du i tillegg spansk er dette en fordel.

Vi ønsker først og fremst skribenter som har mulighet til å skrive flere artikler i uka, og har mulighet til og dekke våre faste saker rundt kamper.

Vi kan tilby en fantastisk redaksjon med god humor, samarbeidsvilje og som alle har hjertet i Barça. Med tiden vil du få mer ansvar. Opplæring vil bli gitt, men det er en fordel om du kan WordPress fra før.

Har du andre kvaliteter innenfor grafisk design eller liknende? Da ønsker vi også å høre fra deg. Vi er rett og slett ute etter folk som kan være med å bidra til at vi utvikler oss i riktig retning. Har du derfor en idé om hvor vi bør forbedre oss, og du er god på dette, så er du hjertelig velkommen til og kontakte oss.

Redaksjonen drives på ren frivillighet, men vi belønner gode prestasjoner. Flere av våre skribenter har siden fått jobb i noen av landets største mediehus.

Høres dette interessant ut? Send en søknad til ansvarlig redaktør Tommy Granli Muniz på e-post: tommy.g.muniz@blaugrana.no. Henvendelser besvares fortløpende!