Adrien Rabiot var lenge ryktet til Camp Nou, både før og etter at det ble bekreftet at han ikke kom til å signere en ny kontrakt med PSG. Midt i Rabiot-hysteriet i media satt Barcelona inn støtet for Frenkie de Jong, noe som gjorde at en tiltenkt overgang for PSG-spilleren overflødig.

De fleste trodde nok at vi var ferdig med å høre om den langhårete franskmannen i Barça-sammenheng, men nå har altså ryktene begynt å gå om en klausul i en skriftlig avtale som partene angivelig tidligere har inngått.

Avviser ryktene

Det var en artikkel som Sky Sport Italia publiserte for et par dager som satte fart på ryktene. I artikkelen blir det antydet at Rabiot hadde inngått en avtale med Barcelona som ga spilleren rett på kompensasjon dersom klubben ikke endte opp med å signere ham.

Artikkelen sier ikke noe om størrelsen på eventuell kompensasjon, men ifølge SPORT avviser kilder tett til styrerommet i Barcelona at det finnes noen avtale mellom partene. Hovedpersonen selv er forventet å annonsere sin nye klubb i løpet av de neste dagene.