Når Arsenal spiller mot Chelsea i årets Europa League-finale, blir mest sannsynlig Denis å se på benken. Midtbanespilleren har ikke fått det til å stemme i Premier League-klubben, og kan nå være et overgangsmål for Valencia.

Tilbake i Barcelona 1. juli

Denis Suarez avslutter sitt låneforhold med Arsenal og flytter tilbake til Barcelona 1. juli etter en noe sørgelig sesong.

Marcelino ønsker seg Denis

Til tross for en noe skuffende sesong, har ikke interessen for ham stagnert. En av dem som viser interesse er Denis’ tidligere manager, Marcelino. Valencia-treneren jobbet med Denis Suarez tilbake i 2015-2016-sesongen, og ønsker nå å hente han til sitt pågående prosjekt i Valencia, som nå kan friste med Champions League-spill.

Barcelona vil selge

Denis Suarez er kjent med at Valencia viser interesse og skal være åpen for et klubbskifte. Spilleren ønsker å knytte seg til Marcelino igjen. Det eneste problemet er at Barcelona ønsker nærmere 30 millioner euro for spilleren, en pris Valencia foreløpig ikke er enig i. Så fort ting roer seg, vil klubbene sette seg ned og forhandle.