Malcom ser ut til å forlate portene i Barcelona etter bare et lite år i klubben. Spilleren meldte overgang fra Bordeaux sist sommer, en overgang som kostet klubben 41 millioner euro. Til tross for hans lovende rykte, har det ikke blitt mange minuttene på brasilianeren.

Styret har allerede tatt valget

Om det ikke skjer noe på trenerbenken, vil tiden i Barcelona mest sannsynlig være over for den brasilianske vingen. Grunnen er at styrets planlagte kjøp ikke kan finansieres med de midlene de allerede har til rådighet, derfor er de nødt til å selge unna spillere for å få råd til overgangene.

Malcom selv ønsker å bli værende, men grunnet nåværende situasjon aksepterer han at han må videre for å få mer spilletid. Hans neste destinasjon vil sannsynligvis bli Premier League ifølge Sport.

Klubben ønsker å få tilbake pengene de brukte på ham

Klubben håper på å få inn mer enn 40 millioner, men vil nok være fornøyde om de klarer å selge ham for samme pris han ble kjøpt for. I utgangspunktet ønsker de 50 millioner for spilleren.

Scoret mot Real Madrid i semifinalen

Til tross for lite spilletid har brasilianeren løpt til sammen 1.114 minutter i drakta. I 24 kamper har Malcom fått vise seg frem, og senest i Copa del Rey-semifinalen scoret han et viktig mål mot Real Madrid.

Barcelona har fortsatt tro på Malcom

Et annet scenario kan bli at Barcelona låner ut spilleren. Klubben har fortsatt tro på at den unge brasilianeren kan utvikle seg til å bli veldig god, og har derfor tatt en beslutning å plassere ham på overgangsmarkedet.