«Valverde må gå» lyder de fleste kommentarene under FC Barcelonas innlegg etter det smertefulle tapet mot Liverpool og Valencia. Supportere er illsinte, og nå har skeptismen også nådd styrerommet om man skal tro Sport. Blir Valverde værende, eller forlater han skuta? Hvis så, hvilke kandidater er aktuelle? La oss se:

ten Hag

Det første navnet som står øverst på kandidaturlisten er Ajax-treneren ten Hag. Han er het for tiden etter at han tok lille Ajax til semifinale i CL. Det kunne endt i en finale, men lykken tok slutt da Tottenham slo tilbake og skaffet seg finalebilletten. Likevel har han bevist at han har de trenerkvalitetene som trengs i en klubb som FC Barcelona, og vil være et navn mange supportere kommer til å synge om de neste dagene. Et annet pluss er at han kjenner de Jong og de Ligt bedre enn de aller fleste der ute.

Ronald Koeman

En annen nederlender. Barcelonas helt på Wembley i 1992, og kjenner klubben, språket og filosofien inn og ut. Har også jobbet sammen med en annen Barcelona-profil i Louis van Gaal.

Har løftet landslaget til Nederland til nye høyder, etter at landslaget tidligere ikke har levert på et høyt internasjonalt nivå. Har foreløpig en kontrakt med laget til 2022.

Roberto Martinez

Et annet alternativ er Martinez. Treneren som ga Belgia bronsemedalje i 2018. Har også vært ryktet til Real Madrid, men pga. hans kontrakt, til 2020, var det vanskelig å fremforhandle en avtale. Han har tidligere trent klubber som Swansea, Wigan og Everton, lag som forsøkte å spille fin fotball under hans periode, og det kommer godt med om han skal ta over Barcelona.

Laurent Blanc

Den høyreiste Laurent Blanc er det siste navnet på kandidaturlisten. Står foreløpig uten kontrakt, noe som er godt nytt for Barcelona. Til tross for at han ikke maktet å vinne CL med PSG, har han alltid sett verdien i å la angrepsspillet gå langs bakken. Er også ryktet til å overta Setiens jobb i Real Betis.

Hva som er neste skritt for klubben avgjøres i morgen under styremøtet, et styremøte som sannsynligvis vil gi oss en pekepinn på om Valverde blir værende eller må gå.