Det ble en tam kamp med lite sjanser for et nykomponert Barcelona-lag.

Første omgang

Etter kvarteret passert spilte Riqui Puig en nydelig gjennombruddspasning til Ousmane Dembélé, men keeper reddet bra. På den påfølgende corneren var Murillo nære å heade inn ledelsen, men Santamaria var nok en gang våken.
Fem minutter før pause fikk Huesca sin første ordentlige sjanse da de slo langt opp på Gallego. Avslutningen var ikke god nok og gikk et par meter utenfor.
Rett før pause var Barcelona frampå da Carles Aleñá vant ballen høyt i banen, men skuddet ble for dårlig.
Det var ikke mange sjansene i første omgang hvor man så at laget ikke hadde spilt mye sammen før.

Andre omgang

Etter 55 minutter spilt kombinerte Wagué og Dembélé fint på høyre før sistnevnte skjøt i en Huesca-spiller.
Minuttet senere ble Malcom spilt fri på venstre, men skuddet hans smalt i stolpen før Aleñá satt returen i en Huesca-spiller. To store sjanser på kort tid.
Deretter roet det seg ned og ingen av lagene skapte noen særlig store målsjanser. Da ble det 0-0 noe som var helt greit med tanke på laget Barcelona stilte.
Spillervurderinger:
Ter Stegen 4: Lite å gjøre i dag for tyskeren, men det han er involvert i gjør han bra.
Wagué 3: Har litt trøbbel i starten og Huesca kommer mye forbi på siden hans. Tar seg opp dog, og han har en viktig takling fem minutter før slutt.
Todibo 3: God debut av den unge franskmannen. Rolig med ballen i beina og god i det enkle pasningsspillet. Får et gult kort rett før pause.
Murillo 4: Strør noen gode langpasninger med begge bein innledningsvis, ellers gjør han ting relativt greit.
Umtiti 4: Solid kamp av Samuel. Gjør ting enkelt og gjør veldig få feil. Fin pasning til Malcom ved stolpeskuddet hans.
Malcom 2: Ble litt usynlig ute på vingback-posisjonen i dag. Har en stor sjanse som ender i stanga. Flyttes opp som spiss siste 25 uten å prege kampen noe særlig mer.
Vidal 4: Veldig god i gjenvinningsfasen og skaper god rutine på midtbanen. Fortsatt en del tullefeil hvor han roter bort ballen på midten.
Riqui Puig 4: Nydelig stikker gjennom til Dembele i starten av kampen. Ekstremt deilig å se unggutten med ballen i beina. Utrolig ballkontroll. Tas av etter 66 minutter.
Aleñá 4: Ivrig etter å få ballen, viser seg ofte og gjør ting greit i dag. Tar seg opp enda mer i andreomgang. Tas av ti minutter før slutt.
Dembélé 4 BB: Mange gode løp fra franskmannen i dag. Flink til å finne mellomrommet og satte på storfarten sin. Tas også av etter 66 minutter. Får håpe vi ser franskmannen i aksjon på tirsdag.
Prince 1: Ingen god kamp fra prinsen. Prøver og prøver, men får ikke til noe som helst.
Coutinho 3: Preger kampen lite på den halvtimen han får.
Jordi Alba 3: Samme med Jordi som også ikke preger kampen noe særlig.
Arthur: For lite spilletid for vurdering.