Mye Real Madrid og lite Barcelona er fasiten etter sesongens siste El Clásico i ligasammenheng. Men likevel sørger kroaten, Rakitic, for at Barcelona tar to av to mulige seirer i El Clásico-uken – selv mot et formsterkt Real Madrid. Taktisk har Barcelona sett ut som et vandrende middelmådig lag, men glimtet likevel til da det gjaldt som mest.

Vurderinger

Ter Stegen (5): Redder det som reddes kan. Var god sist kamp, og fortsetter i samme spor i kveld.

Roberto (5): Har god kontroll på Junior. Gjør seg ikke bort, og er ekstremt viktig i gjenvinningsfasen.

Piqué (5): Piqué også veldig god i kveld. Spiller opp mot sitt aller beste.

Lenglet (5 BB): Har en ekstremt viktig involvering idet Jr finner det åpne rommet innenfor 16. Ballen treffer mageparti. Er ellers god i samtlige situasjoner. Har mye å gjøre hele kampen. Real Madrid er angrepssterke. Fint å kunne oppleve en kvalitetsikker Lenglet!

Alba (4): Ikke den beste kampen jeg har sett av Alba. Hans offensive kvaliteter sitter ikke helt i kveld. Men bidrar i det defensive rommet.

Arthur (4): Heller ikke Arthur klarer å finne «formtoppen» sin i kveld, men spiller likevel godt over en middels kamp.

Sergio (4): Litt vel aggressiv i starten av kampen. Delvis irritabel, og pådrar seg et tidlig gult kort.

Rakitic (5): Rakitic matchvinner i en kamp som inneholdt flest Real Madrid-angrep enn Barcelona. Vakkert mål.

Messi (4): Samtlige angripere presterer langt under nivå i kveld. Også Messi. Argentineren ser rett og slett litt motivasjonsfattig ut.

Suárez (2): Suárez bidro mye forrige kamp mot Real Madrid, men er igjen uoppmerksom i angrep. Sliter også med å sette sjansene og se til lagkameratene sine.

Dembélé (4): Dembélé har enda til gode å finne toppformen sin. Kanskje er det skadeproblemene som har satt ham ut av spill. Likevel skal det nevnes at han sakte men sikkert jobber seg opp.

Innbyttere:

Vidal (4):

Coutinho (I/V):

Semedo (I/V):