Barça slår Levante 3-0, og går videre til kvartfinalen i Copa del Rey med mindre Levante sin klage blir akseptert av det spanske fotballforbundet.
Første omgang:
Kampen startet med et Barça lag som tok kontroll over kampen tidlig, men det tok en halv time før Barça endelig skulle få uttelling. Kampens første mål kom etter at Messi vant en ball på Levantes banehalvdel, og sendte en pasning gjennom til Dembele inne i 16-meteren. Levante spilleren klarerer ballen på Dembele, og havner i mål. 1-0 til Barça, og med bortemålsregelen så er Barcelona videre med dette resultatet. Så bare et minutt senere så finner Messi nok engang Dembele. Franskmannen runder Levante keeper Aitor, og setter ballen i mål med et svakt skudd som skrur etter at keeperen er tilbake i målet. To merkelige mål, med en liten porsjon flaks, og Barça går til pausen med en 2-0 ledelse.
Andre omgang:
Katalanerne fortsetter å være laget som skaper sjansene i andre omgang også, og tidlig i omgangen så tar de en av sjansene. Dembele sender en fantastisk langpasning til Semedo. Han finner Messi inn i 16-meteren som øker ledelsen til 3-0, og sørger for kampens siste mål. Etter det tredje mål så er det veldig lite som skjer, begge lagene kommer til et par gode sjanser, men kampen ender tilslutt 3-0 i Barcelonas favør.
Cillesen 3: Hadde ikke mye å gjøre, drakten hadde nok være mer skitten hvis han hadde brukt den hjemme.
Semedo 4: Mer offensiv enn det han pleier å være, var god defensivt. Hadde et godt samarbeid med Dembele på høyreside av banen, og skapte trøbbel for bortelaget. Satte opp det tredje målet.
Murillo 3: Solid defensivt, og spilte for det meste feilfritt. Møtte lite motstand fra Levante spissene som leder til at han ikke er så synlig gjennom kampen.
Lenglet 4: Gjorde gode defensive avgjørelser, var god gjennom hele kampen. Han holdt Boateng i sjakk gjennom hele kampen. Fint å se at han kan ta kontroll defensivt når Pique er borte, særlig da Murillo falt så var han på rett sted til rett tid.
Alba 3: Får ikke vist frem sine offensive egenskaper, og er for det meste ikke særlig synlig. Hadde ingen problemer med vingen til Levante.
Vidal 4: Den mest fremtredende spilleren på midtbanen, særlig når det gjelder det offensive. Var nærme mål et par ganger, spilte en god kamp.
Rakitic 3: Spilte en solid kamp, hadde som vanlig nesten ingen feilpasninger, men han ser veldig sliten ut. Det hadde nok vært lurt om han fikk seg litt hvile.
Arthur 3: Han var flink til å holde på ballen, hadde som Rakitic få feilpasninger, men kunne ha vært mer offensiv. Så lite til ha gjennom kampen.
Dembele 6 BB: Uten tvil banens beste i dag, gjorde få feil, spilte aggressivt, og var ofte frempå. Scorte to merkelige mål, og var sentral for det tredje målet.
Messi 4: Mange balltap tidlig i kampen, vant ballen for det første målet, og assisterte det andre målet. Avslutningene hans har dessverre ikke vært på plass i de siste kampene. Var utenom det sentral i alle tre målene.
Coutinho 3: Utenom et par skudd så var han ikke så synlig, ser ikke ut til at han og Alba greier å samarbeide offensivt. Han hadde en god kamp mot Eibar, forhåpentligvis så kan begynne å prestere på et høyere nivå, har vært ute av form lenge.
Suarez 3: Kom inn for Coutinho, virket mye mer lysten enn han. Hadde noen gode muligheter til å score.
Sergi Roberto: For lite tid til vurdering.
Denis Suarez: For lite tid til vurdering.