Flest titler med samme klubb

Skulle FC Barcelona vinne trippelen dette året vil Messi vinne sitt 36. trofé for samme klubb. Det vil sidestille ham med Ryan Giggs som foreløpig innehar rekorden med sitt Manchester United.

Argentineren er alltid ivrig etter å vinne titler, især Champions League-troféet som ikke er løftet av Barcelona siden 2015.

Nest flest kamper for FC Barcelona

Messi kan ende opp som den Barça-spilleren med flest kamper for klubben, men i nærmeste framtid er det kun andreplassen som er innenfor rekkevidde. I skrivende stund mangler Leo 18 kamper for å ta igjen Andrés Iniesta som fikk 674 kamper i den blå-røde drakta. Dette er ikke overraskende en milepæl argentineren med all sannsynlighet vil nå i løpet av 2019, men han har fortsatt et stykke opp til den spilleren med flest kamper for Barça, nemlig Xavi, som troner med sine 767 kamper.

Flest La Liga-seire

Iker Casillas er den spilleren som har vunnet flest kamper i La Liga med 334 seire. Med 11 seire mindre ligger Messi bak og lurer, klar til å overgå sin rival fra hovedstaden.

Sin sjette «Golden Boot»

Barças nummer 10 sikter seg inn mot sin sjette «gyldne støvel» – og tredje på rad – noe ingen spiller tidligere har oppnådd.

Seks Pichichi for å tangere Telmo Zarra

Messi går også mot å vinne sitt sjette Pichichi-trofé i karrieren, prisen den spanske avisen Marca gir ut til La Ligas toppscorer. Det vil sette han likt med den legendariske spanske spissen Telmo Zarra som altså mottok prisen seks ganger.

50 hat-tricks i karrieren

Barças kaptein er bare et hat-trick unna å nå 50(!) i karrieren. En utrolig milepæl som kan virke nærmest umulig å nå for oss vanlig dødelige. Men fakta er at det fortsatt er et stykke unna legendariske Pelé som innehar rekorden for flest hat-tricks gjennom fotballhistorien med sine utrolige 92!

Er disse rekordene og milepælene innenfor Messis rekkevidde? Eller blir det for høyt opp til noen av de, selv for vår ballkunstner fra Argentina?