Gerard Piqué er en travel mann. Kosmos Holding har nylig kjøpt fotballklubben FC Andorra som spiller på nivå fem i spansk fotball. Kosmos Holding er et sport- og medieinvesteringsselskap som ble grunnlagt av blant andre vår egen Gerard Piqué og Hiroshi Mikitani, administrende direktør for Rakuten, Inc., i 2017. Rakuten vil nok være et kjent, men ukjent navn for mange. Det er det samme navnet som er på draktene til FC Barcelona siden de ble hovedsponsor i 2016. Rakuten drifter en av de største nettbankene i Japan og drifter i 29 land totalt med e-handel og andre prosjekter. Selskapet blir ofte kalt «Japans Amazon».

FC Andorra

Som en av eierne i FC Andorra, har Gerard Piqué signert den tidligere FC Barcelona-cantenaroen Adria Vilanova til klubben. Det er også planen at Gabri og Albert Jorquera som tidligere har vært trenere i La Másia skal trene i FC Andorra. Gerard Piqé har altså allerede en sportslig plan for klubben og det blir spennende å se hvordan ting utvikler seg i de kommende årene.

Må være borte fra Barcelona i to år

I følge klubbens retningslinjer kan ikke Gerard Piqué være en del av FC Barcelona på to år før han eventuelt ønsker å stille til valg som president. Dette meldes av SPORT. Hans nåværende kontrakt strekker seg til 2019 og vil mest sannsynligvis forlenges en siste gang. Det betyr at presidentvalget i 2021 blir for tidlig, men neste kan være innenfor rekkevidde. Derfor gir det mening at Piqué allerede nå begynner med den mer administrative delen av fotball. I tillegg til Kosmos er Piqué også involvert i andre selskaper og prosjekter. Mest kjent var han en av produsentene for filmen til Antoine Griezmann som fulgte franskmannen gjennom sommeren når han måtte gjøre valg mellom å bli i Atlético Madrid eller signere for FC Barcelona.