Det var ikke noe tvil om at Carles Aleña var den lykkeligste spilleren på banen etter oppgjøret mot Villareal i helgen.
Den unge midtbanespilleren scorte sitt første mål i La Liga i 2-0 seieren mot Villareal. Dette er spesielt for han som er født og oppvokst katalaner. Han har også gått gradene i La Masia helt opp til førstelaget som gjør at tilknytningen hans til klubben er enda sterkere enn det er for mange andre Barça spillere. Aleña kom inn i kampens 70.minutt, og scorte i det 87.minutt. Målet hans førte til Barça kunne puste lettet ut, og sikre seg tre viktige poeng som sørget for at de holder seg på toppen av tabellen.
Etter kampen så takket han lagkameratene sine, og at det å spille med bla. Messi gjør alt på banen mye lettere for han, og at det eneste han trengte å gjøre var å være på rett sted til rett tid for å score målet. Unggutten var også meget glad for å score på Camp Nou, noe han beskrev som en drøm som har gått i oppfyllelse. Ellers så var han aller mest glad for at laget vant, og at han håpet på å flere sjanser på førstelaget etter hvert som sesongen fortsetter. I følge Aleña så er det viktigste han kan gjøre, det er å være en hodepine for treneren, slik at Valverde har flere spillere å velge ut til startelleveren. Dette skal han gjøre ved å utnytte de mulighetene han før, og at en plass i startelleveren ikke er langt unna for han så lenge han presterer.
Hva synes dere om Aleña sin prestasjon, tror dere at han etter hvert kommer til å være en fast spiller på førstelaget?